خانوما من دوماه پیش فیتنس کار میکردم از اون به بعد کمر درد میشم هرکار کردم خوب نمیشم قسمت پایین کمرم یه قرص بود شل کننده عضلات میخوردم بهتر بود اسمش یادم رفته بیاین چندتا معرفی کنید
متاکاربامول هست اما چون دردت ادامه داشته باید مراقب باشی پیگیر شی
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقاااا همین امروز صبح از خواب ک بیدار شدم اومدم پتو رو رو تختم مرتب کنم همین ک پتورو برداشتم کمرم تق صدا داد الان خیلی درد گرفته جوری ک نمیتونم تکون بخورم
اره همین بود مرسی نمیدونم به خدا فقط ۱۸ سالم میشینم یا خم میشم کمرم توش میسوزه
باید اگر دیسکت اسیب دیده هر ورزشی نکنی. دکتر برو
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
من دیگه تو کمردرد همه راها رو رفتم همه قرصا رو خوردم اخرم داشت بحرانی میشد. حالا نمیخوام بترسونمت اما کلا کفتم که حواست باشه بهش.البته مال من از سن ۳۰ شروع شد