2777
2789
عنوان

واسه زیبایی جنین چی خوبه👧

417 بازدید | 16 پست

البته فعلا حامله نیستم کنجکاو شدم😁

البته بجز ژن. چون بالخره یسری عوامل باعث بروز ژن های بهتر میشه

بگید میام میخونم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سیب و انار

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
ژن خوب حالا هی بیا بادمجون بخور اگه خوشگل شه😂😂🤣

بادمجون که خوشگل نمیکنه😁😂 اتفاقا میگن نخورید

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

اگه از کسی چیزی شنیدید هم بگید حتی اگه خرافات باشه عاااشق این حرفای قدیمیام😂

کلا میوه خیلی خوشگل میکنه واس همین میگن ادمای مناطق پرمیوه مثل شمال و شمال غرب خوشگل میشن

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
کلا میوه خیلی خوشگل میکنه واس همین میگن ادمای مناطق پرمیوه مثل شمال و شمال غرب خوشگل میشن

چیا بهتره

چیا بهتره

هلو 

سیب 

گلابی

کلا میوه هر چی دستت اومد بخور ضرر نداره

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم