2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماره پروانه بهداشتی ساخت: 3783/ظ/50 دتاکس برند الن بیوتی محصولی ویژه و حاوی انواع عصاره‌های چای سبز، دارچین و کنگر فرنگی است و به عنوان یک گزینه معجزه‌گر، کاملاً طبیعی و گیاهی شناخته می‌شود. این بدین خاطر است که ترکیبات به کار رفته در آن تاثیرات بسیار فوق العاده‌ای را در سلامت بدن و کبد شما ایفا می‌کند. خواص آنتی اکسیدانی چای سبز این محصول ضمن کمک به سلول‌های کبدی و بازسازی داخلی، نقش اساسی در کاهش چربی کبد دارد. ترکیبات موجود در عصاره دارچین دتاکس ضمن جلوگیری از تجمع چربی در کبد، نقش اساسی در کاهش جذب گلوکز در سیستم گوارش انسان دارد که هم در سلامت کبد اثر داشته و هم به کاهش موثر سطح ترشح انسولین در بدن منجر می‌شود. کنگر فرنگی یا آرتیشو حاوی سینارین به عنوان یک ترکیب سم زداست که به خاطر داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی، به ترمیم هر چه بیشتر سلول‌های کبد کمک می‌کند؛ این در حالی است که فعالیت کبد را افزایش داده و از تجمع چربی در این عضو حیاتی انسان جلوگیری می‌نماید. شما می توانید با مصرف مستمر دتاکس چای سبز الن بیوتی به خوبی پاکسازی و سم زدایی کبد را انجام داده و سلامت عضو مهم و حیاتی بدنتان یعنی کبد را تضمین نمایید. 

موارد استفاده

• افزایش فعالیت موثر کبد • کمک به بازسازی و ترمیم سلول‌های کبد • آنتی اکسیدان

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
شماره پروانه بهداشتی ساخت: 3783/ظ/50 دتاکس برند الن بیوتی محصولی ویژه و حاوی انواع عصاره‌های چای سبز ...

با مصرف دو الی سه دوره مصرف این محصول بی نظیر و گیاهی کبدتون کاملا پاکسازی میشه . جهت ثبت سفارش در خدمتم . محصول بدونه واسطه و مستقیم از شرکت ارسال میشه

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.