2777
2789
عنوان

مادر شوهرم......

647 بازدید | 39 پست

سلام

مادرشوهرم (نامادری هست )باهام حرف نمیزنه ببینید کارم درسته یانه

یک خاهرشوهر(ناتنی )دارم ۴ سالشه خیلی سیریشه فقط میچسبه به من خیلی هم گند اخلاقه بزرگتراز دهنش حرف میزنه بعد دیروز ظهر سر سفره چسبیده بود ب من مثل همیشه بعد آرنجشو گزاشت رو پام گفتم ابجی نکن بعد گوش نکرد پدرشوهرم دعواش کرد گف( نقد میندار اوشاخ دی) ینی چه بچه بدیه اون یکی خاهر شوهرمم دعواش کرد گفتم ولش کن بیشتر لج میکنه الان خودش میشنه مادرش برگشت گف اون دوسش داره برا همون بچه هست اگ میفهمید گلوشو میبریدم اگ اینجوری میکرد و تا از اون ب بعد باهام حرف نمیزنه😂

بعد من صب ۱۱ بیدارشدم اون ۹بیدار میشه همیشه حال پذیرایی رو منتمیز میکردم امروز خودش تمیز کرد همه جارو منم فقط میزتلویزیون اینارو پاک کردم رفتم صبونه خوردم بعد رفتم ارایش کردم اومدم نشستم منم محلش نمیدم🤧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون بچه تورو خیلی دوست داره که میاد پیشت نه سیریشه، نه میچسبه فقط احساسات پاک کودکانه ش باعث شده ت ...

ببین میدونم با بچه کار ندارم ولی واقعا اخلاق بچه بده خودم دوسش دارم اگ محبت نبینه ک سمت من نمیاد ولی مادرش بدش میکنه وقتی میاد پیش من میگ بچه پیش مادرش میشینه و فلان منم برا همون زیاد محلش نمیدم من با بچه مشکل ندارم مادرش بده

ببین میدونم با بچه کار ندارم ولی واقعا اخلاق بچه بده خودم دوسش دارم اگ محبت نبینه ک سمت من نمیاد ولی ...

نمیدونم، شما باهاشون زندگی میکنی حتما میشناسیشون

ولی من خودم دوس ندارم بچم مزاحم کسی بشه، گاهی پیش اومده همین حرف رو به دخترم زدم فقط برا اینکه دوس ندارم مزاحمت برا کسی ایجاد کنه، بچه ی منه من احساسش رو میفهمم ولی کسی دیگه شاید حوصله نداشته باشه

شاید از این حیث گفته

نمیدونم، شما باهاشون زندگی میکنی حتما میشناسیشون ولی من خودم دوس ندارم بچم مزاحم کسی بشه، گاهی پیش ...

ن کلا رفتار مادرش بده میدونم من اونو درک میکنم ولی این حرف ک همیشه نمیشه مثلا ما میریم بیرون بعد بچه گریه میکنه بچه رو میزنه ب جای اینک سرگرمش کنه بعد میگ صدبار گفتم پشت سر غریبه گریه نکن خب غریبه چرا برادرشه اگ با خودمون ببریم هم مریز بشه مقصر ماییم