2777
2789
عنوان

کادو عروسی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 29 پست
نمیده بابا ..منم نمیشه نرم ب خاطر مامانم باید برم...خودم و دخترم هستیم پسرم نوزاده 

کمتر از ۳۰۰ راه نداره اصلا🖐️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیده بابا ..منم نمیشه نرم ب خاطر مامانم باید برم...خودم و دخترم هستیم پسرم نوزاده  

یا نرو یا از پس انداز خودت بزار روش

یا از مامانت قرض بگیر

۱۵۰ کمه

شما باید شامو حساب کنی  ورودی تالارو حساب کنی، میوه و شیرینی و...

حداقل ۵۰۰

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒

گیر یه نفهممممییی افتادم خدااا...همین خاله م سال ۹۰ که عروسی ما بود واسمون یه ساعت خرید اون موقع قیمتش ۲۰۰ بود...سال ۹۰...

یعنی الان ما درستش اینه که ۱ تومن بزاریم ولی نمی فهمه چ کنم

من عروسی نوه ی عمه ی شوهرمه نمیدونم چقدر پول بزارم جاری هام میگن ۲۰۰ کمه آخه 😐

دیگه کلا تو هیچ عروسی زیر ۵۰۰ نباید داد

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
بهونه بیار هوا سرده بچه مریض میشه و با نوزاد سخته نرو بهتره خاله ات چقد سر عروسی بهت کادو داده؟

اصلااااا ب هیچ وجه نمیشه نرفت...خیلی پشت سرم حرفه...میگن پز میدی و توی مراسم هامون نمیای...خیلی پیچوندم قبلا...اینو نمیشه...

خاله م سال ۹۰ یه ساعت برامون گرفت ساعت دیواری..اون موقع ۲۰۰ بود یادمه

بستگی داره کدوم شهرباشی.تواصفهان دیدم کادو دادنشون روواسه عروسی من سال ۹۸فکرکن دایی شوهرم ۵۰تومن بادخترش که متاهل بود شریکی دادن.بقیه هم همینطوربود.سوژه وقتی بودکه ۹۹بچم دنیااومدخاله های شوهرم ۲۵تومن دادن فکرشوبکن من همه روجمع کردم بدم مادرشوهرم ببره بده بهشون قبول نکردکه زشته وابروم میره.درحالی که واسه بچم دخترعموی مامانم که اینقدردوره ۱۵۰تومن داد.اینجاموقع دادن سکته میزنن وایی که بخوان بگیرن ابروریزی که چراکم گذاشتین

به نظرم باید هزینه شام و میوه شیرینی حتی ورودی تالار رو حداقل حساب کنید. الان مراسمات خیلی پر خرج شد ...

بیخیالش شدم...بعدا براش کادو میبرم...یکی دو هفته دیگه میرم خونه ش ..اینجوری بهتره