2789
عنوان

خیانت،کمک کنید

2139 بازدید | 88 پست

شوهرم با یه زن شوهردار چت میکنه.۴سال پیش هم باهمین خانم چت میکرد ،باوکیلم از زنه اقرارنامه و تعهدگرفتیم.اونموقع حامله بودم.الان بچم ۴سالشه و فهمیدم مجدد زنگ و چت دارن. زنه یه شهر دیگس و احتمال رابطه ج ن سی خیلی کمه.من فعلا یک الی دوسال باید این زندگی رو بهمین شکل نگه دارم و قصدم طلاق نیست(به ظاهر یک خانواده نیازدارم) .از طرفی نمیخوام به روی شوهرم بیارم و این یکی دوسال با تلخکامی باشه،از طرفی ارزش هرحرف به نگفتنشه.وقتی گفتی دیگه چیزی تومشتت نداری.

حالا چیزیکه من میخوام مجازات اون زنه بصورت یکطرفه. یعنی یکی از طرفین رابطه رو ازبین ببرم.راهی میدونید که فقط اون زن تنبیه بشه؟به شوهرم و خانوادم آسیبی نرسه؟

یه وکیل پیشنهاد داد تلفنی یاحضوری کسی به زنه تذکر و تهدید کنه که به شوهرش اطلاع میده.نمیدونم تاچه حد درسته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق طلاق و حضانت دارم ، شاغل استخدام رسمی هستم.خونه و ماشین بناممه.

هر چی‌شوهرت داره بگیر بعد طلاق بگیر بزار بسوزه😒

که وقتی زن داره نره دنبال زن شوهر دارو خیانت نکته پست فطرت به تو رحم‌نمیکنه  دلش به حال بچش بسوزه

ممکنه شوهر منو هم نابود کنه.از طرفی شهردیگه ان و من نمیشناسمش و خونشو بلد نیستم

نابود کنه مردی که خیانت کنه اونم با زن شوهر دار باید سرشو برید اون داره خیانت می‌کنه باز شما نگرانی.  ب شوهر زنه بگو طلاق بگیر