2777
2789
عنوان

جوجه عروس هلندیم بدنیا امده

2222 بازدید | 26 پست

یکی از جوجه ها امروز بدنیا امده، سری قبل دوتاشون مردن دلیلش رو نمیدونم، الانم رو خاک چوبا بود و مامانش رو اون دوتا تخم نشسته بود، ولی جوجه اروم اروم رفت زیره مادرش، نره هم پی بازیگوشی، خیلی میترسم این یکیم خدایی نکرده بمیره، اخه مگه غذا نمیخاد، مادره مثل خنگا نشسته روش، باید کاری کرد یا نه؟ 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این پدرها تو هر دسته ای باشن پی بازیگوشی خودشونن زحمت بچه ها تماما با مادره هست 🤣

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اونا ب صورت غریضی بلد هستند چیکار کنند  فقط دست ب جوجه ها نزن ک دیگه بهش غذا نمیدن

نه دست نزدم، اخه سری قبل دوتا جوجه ها تا بدنیا امدن فرداش مرده بودن نمیدونم چرا

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
این پدرها تو هر دسته ای باشن پی بازیگوشی خودشونن زحمت بچه ها تماما با مادره هست 🤣

الانم رفته هعی شعر میخونه و سلام سلام میکنه و بوس بده بابا میگه، رفته سر وقت گلام😁😅

شما کاری نداشته باش اصلا من نزدیک ۱۵سال پرنده دارم فقط غذای نرم به پدرمادرشون بده مثل تخم مرغ اب پز

خوب الان ماده نشسته رو جوجه خفه نمیشه، شما میدونید دلیل مردن اون دوتا جوجه سری قبل چی بوده

عزیزم دوروز اولو از کیسه زرده خودشون نیاز غذاییشون تامین میشه از روز سوم براشون تخم مرغ آبپز رنده کن ...

ممنون گلم، خدا کنه برسن به اون روز، من گفتم شاید ناشین و بلد نیستن باید چیکار کنن مثل سری قبل نشه خدایی نکرده جوجه ها گناهن

الانم رفته هعی شعر میخونه و سلام سلام میکنه و بوس بده بابا میگه، رفته سر وقت گلام😁😅

خوشم میاد دنیا به هیج جاشون نیست 🤣🤣

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خوشم میاد دنیا به هیج جاشون نیست 🤣🤣

حالام رفت تو لونه یکم سوک زد بچه و زنش، میخاد بشینه رو تخما و جوجه ها، مامانم نمیزاره اینم زوره،