2777
2789
عنوان

موبایل بخرم؟

198 بازدید | 20 پست

یه ۵ میلیون پول قرعه کشی ماهانه دارم، وضع گوشیم داغونه،  از یه طرف دوست دارم گوشی بخرم از یه طرف این دم عیدی میگم خرج نزارم رو دست خودم بزار لباسی وسیله ای بگیرم

بچه کوچیک دارم که مدام گوشی رو برمیداره، اینم شده مزید بر علت که هر چی بگیرم بازم خرابش میکنه😁

بعد عید نمیشه دیگه هاااا

میشه دو الی سه برابر 

بخر

حتی دو روز هم صبر نکن چون گرون میشه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

اگر خراب میکنه نخر 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشیم و گاز گرفته ال سی دیش شکسته، چسب زدم😂

اگر گوشی خریدی دیگه دم دست بچه نزار 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
گوشیم و گاز گرفته ال سی دیش شکسته، چسب زدم😂

گوشی بخر چون نخری دیگ نمیشه.. دستش نده اصلا به هیچ وجه

گوشی خرابتو روشن بزار بده بهش

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂