2777
2789
عنوان

تکلیفش چیه ؟؟؟

162 بازدید | 13 پست

آقایی مجرد با یه دختر دوست بودن که دی ماه کات کردن و رابطه جنس*ی داشتن خانم باردار شدن تا3.5ماه مخفی کردن الان داره آبروریزی میکنه میگه بچه رو بدنیا میآرم باید عقدم کنی اون خانم باکر*ه نبودن و اصلا خوش نام نیست حتی مشخص نیست بچه از این آقاست یا نه در صورت شکایت خانم، آیا دادگاه مرد را الزام به ازدواج دایم میکنه؟ نظر شما چیه ؟ نظر خودم اینه که حسابی رفت تو پاچش. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه الکیه پسر هر غلطی خواست بکنه و بره؟! باید پای کاری که کرده بمونه. رفته عشق و حالشو کرده الان یادش افتاده که دختره بدنامه؟! اون موقع که داشت حال میکرد عاشق دختره بود!!!!

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
مگه الکیه پسر هر غلطی خواست بکنه و بره؟! باید پای کاری که کرده بمونه. رفته عشق و حالشو کرده الان یاد ...

فرمایش شما درسته ولی دختر هم بزور تن ب این رابطه نداده. توافقی بوده. و ممکنه این خانم اصلا برای منافع حاصل از تولد بچه اینو نگهداشته. 

فرمایش شما درسته ولی دختر هم بزور تن ب این رابطه نداده. توافقی بوده. و ممکنه این خانم اصلا برای مناف ...

بچه برای یه زن بی شوهر ضررش بیشتر از نفعشه.

عزیزم کی دلش میخواد بی زندگی بی شوهر یه بچه اویزونش باشه؟! حالا هرچقدرم که براش نفع داشته باشه.

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
بچه برای یه زن بی شوهر ضررش بیشتر از نفعشه. عزیزم کی دلش میخواد بی زندگی بی شوهر یه بچه اویزونش باش ...

والا من دلم میخواد. هم وضع مالی خوبی دارم هم از شوهر خوشم نمیاد. 😂 اصلا چندساله دنبال همین قضیم نمیشه که نمیشه. 

اگه زنی حامله شه و بتونه ثابت کنه ک بچه اش از این آقا بوده مرد موظفه ک این خانومو ب عقد خودش دربیاره و شرایط حقوقی بچه با بچه های دیگه اش هیچ فرقی نداره موظف دادن نفقه و خرج بچه اس 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
فرمایش شما درسته ولی دختر هم بزور تن ب این رابطه نداده. توافقی بوده. و ممکنه این خانم اصلا برای مناف ...

اصلا هرچی بالاخره پای ی موجود زنده درمیونه اگ بتونه ثابت کنه ک بچه مال این آقاس باید خانومو ب عقد خودش دربیاره و خرج بچه رو بده 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز