2777
2789
عنوان

شیرخوردن بچه

171 بازدید | 18 پست

واقعا اعصابم خرده بچم شب تا صب باید شیر تو دهنش باشه و بکشم بیرون شروع میکنه گریه کردن و جیغ زدن

دلم میخاد همه دنیا رو فش بدم

بخدا قبل خواب همه چی بهش میدم ک سیر باشه شیر نخاد اما انگار فایده نداره ارزو ب دلم مونده ی شب فقط ی شب شیر نخوره و تا صب بخابه

مثلا ی سالشه ولی عین بچه های ی ماهه س...بنظرتون از شیر بگیرمش خوب میشه؟؟؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
من یه سال ۱۰ماه دادم تا روز اخرم هر شب ول کن نبود  اما الان ک یک سال گذشته دلم برا اون روزا تن ...

من دیگه نمیخام بدمش خسته شدم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من نوزده ماهگی از شیر گرفتم هم خوابش بهتر شد هم غذا خوردنش

من غذا هم درست نمیخوره همش شیر شیر شیر

دقیقا دختر منم همین بود فقط شیر میخورد غذا اصلا نمیخورد

الان ۱۴ ماهشه میتونم بگیرمش از شیر؟؟؟؟

شیر خودت رو میخوره ؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
شبا پستونک بزار دهنش شیر نمیخواد نیاز به مک زدن داره 

پستونک قبول نداره

شیر خودت رو میخوره ؟

اره

دکتر به من گفت بعد از واکسن ۱۸ ماهگی از دکترش بپرس

شب میخام برم دکترش

اره

در کنارش شیرخشک هم بده ، احتمال زیاد مشکل حل میشه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️