2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 7086 بازدید | 40 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من دوبار  آی یو آ تعیین جنسیت کردم منفی شد  پیش پرستو نبوی رفتم   امیدم به خداست به امام حسین و حضرت عباس توسل کردم انشالله نینیم پسر باشه  دعام کنین تو رو خدا

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
نه جاهای دولتی قطعا کمتره من اونایی که گفتم کلینیک خصوصی هستن ولی روشی هست که جواب میده چه واسه تعی ...

جآهای دولتی فک نکنم برای تعیین جنسیت و فرزند چندم انجام بدن.

یا باید توی نوبت باشن خیلی طول میکشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
جآهای دولتی فک نکنم برای تعیین جنسیت و فرزند چندم انجام بدن. یا باید توی نوبت باشن خیلی طول میکشه.

شاید

دوستم بیمارستان امام خمینی آی وی اف کرده بود ولی واسه جنسیت اینا نبود کلا بچه دار نمیشد به روش طبیعی

منفی شد ینی بچتون دختر شد ؟ یا سقط شد؟ شما بروجردین؟

ن باردار نشدم  خیلی درصد موفقیت بارداریش کمه  بله

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
بچه دیگم دارین؟ کلا مشکل ناباروری ندارین؟

دوتا دختر دارم واسه پسر رفتم مشکلی ندلشتم خیلیها اومدن و آشنا شدم باهلشون تو اون مرکز و اکثرا منفی میشدن  چه نابارور هاچه کسانی که برای تعیین جنسیت بودن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز