2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 7086 بازدید | 40 پست
توضیح میدی ای وی اف چی هست هزینش چقده و کجا انجام میدن

میدونی تخمک زن و مرد باهم قاطی میکنند (ببخشید کلمه بهتر توی ذهنم نیست)بعد داخل فریز مخصوص میزان اینا سلول سازی میشه و جنین میشه و بعد به رحم مادر انتقال میدم بستگی داره بیمه ۱۰ تومان ولی آزاد فکر کنم۲۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرستو نبوی رفتم گفت که قطعی تضمین نمیدم پسر باشه چند قلو زایی هم انجام نمیدم کسی بوده پیشش رفته ...

چند قلو زایی بیشتر ارثیه 

دارو  میده تخمک ها زیاد میشن فولیکول ها زیاد میشن و انشالله که دوقلو میشه ولی برای پسر خیلیها رفتن  پیشش نتیجه دیدن

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

همون کاشت هست ، ک میگی نمیخواد.

بقیه روش ها صد در صد نیست.

دوست من انجام داد برای پسر.

دو قلو شد و یه دختر و یه پسر

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
😐😐😐😐واقعا حتی با بیمه؟

نه جاهای دولتی قطعا کمتره من اونایی که گفتم کلینیک خصوصی هستن

ولی روشی هست که جواب میده چه واسه تعیین جنسیت چه چند قلویی

تو اینستا دکتر مهرنوش امیری رو هم سرچ کن اونم کار درسته

ای وی اف تعیین جنسیت ۵۰ میلون الان 

فعلا در حال حاضر

تخمک از زن میگیرن البته بعد از کلی آزمایشات و وقتی رحم و تخمک زن مناسب بود و عالی شد بین ۶ ماه تا یکسال شاید طول بکشه بعد تخمک ها رو طی یک بیهوشی سطحی از تخمدان زن بیرون میارن همون روز مرد نمونه اسپرم میده و در آرمایشگاه   اسمرم و تخمک   و ترکیب میکنن و لقاح مصنوعی میکنن بعد از چند روز بهتون زنگ میزنن و میگن که چند تا جنین درست شده  و برای ناباروری دوباره زن دارو مصرف میکنه و بعد از اولین پریود بعد از تخمک کشی  داخل سیکل انتقال جنین قرار میگیره و در روز انتقال جنین ها رو به رحم انتقال میدن ولی برای تعین جنسیت قبل از  انتقال باید جنین ها رو بفرست جدا سازی کنن پسر و دخترش و جدا کنن که حدود دوماه طول میکشه و قبل اینکه بری وارد مراحل آی وی اف بشی مشاور همه اینا رو توضیح میده که امکانش هست شما اصلا جنین دلخواهتون تو جنین ها نباشه  ویا اینکه باشه و انتقال بدن  ولی  مثبت نشه

این یک پروسه طولانی و گرون قیمته  راهی که خدا نشون بنده ها داده انسانم میگه برم ولی تا خودش نخواد برگی از درخت نمیفته

انشالله خدا به خواهرت یه پسروبه دختراش یه داداش سالم بده به منم یه پسر بده و به دخترام یه داداش انشالله

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
توضیح میدی چجوریه

اسپرم رو از مرد میگیرن، توی محیط آزمایشگاه شستشو میدن.

بعد طبق یه سری پروتکل هایی که دارن ، اسپرم های xوy رو از هم جدا میکنن.

بر اساس شکل ظاهر و اندازه و ....

بعد اون جنسیت مد نظر رو داخل واژن زن تزریق میکنن

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار