2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معدم ورم ک داره هر چی خوردم افاقه نمیکنه از وقتی کورتاژ کردم چند روز بعدش اینجوری شدم

راستی من چیزای سرد مثل لبنیات یا گوجه خیار بخورمم این جوری میشم گاهی وقتام از کم خونی معده درد میگیرم

زیاد میخورم

البته اون فایده نداره زیاد بهتره کندوی عسل بخوری اونم ناشتا به اندازه یکی دوقاشق 

خالم به مامانم همینوگفته بود خوب شده

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
راستی من چیزای سرد مثل لبنیات یا گوجه خیار بخورمم این جوری میشم گاهی وقتام از کم خونی معده درد میگیر ...

من سقط که کردم خون زیاد ازم رفت شایدم از همون باشه پس نمیترسم میرم دکتر ان شاالله سرطان نیس خخخ

پیرمو در اورده هر چند وقت اینجوری میشم شک میکنم نکنه حامله ام اما نیستم 😒

دقیقا منم اینجورم مثلا ۴ماهی یه بار البته دورازجونت بعد سرطان مامان واسترسی که کشیدم  فاصله دردام ۴ماهه شده وگرنه اوایل سالی یه باربود 

من سقط که کردم خون زیاد ازم رفت شایدم از همون باشه پس نمیترسم میرم دکتر ان شاالله سرطان نیس خخخ

انشالله که چیزی نیس یه خورده خودتو تقویت کن سه شیره خون ساز بخوره عالیه واسه کم خونی

دقیقا منم اینجورم مثلا ۴ماهی یه بار البته دورازجونت بعد سرطان مامان واسترسی که کشیدم  فاصله درد ...

منم مادریزرگم سرطان داشت اما اون سرطان مری داشت بعد الان من معدم درد ک میکنه میندازه پشتم و بالای معدم برا همین میترسم

منم مادریزرگم سرطان داشت اما اون سرطان مری داشت بعد الان من معدم درد ک میکنه میندازه پشتم و بالای مع ...

نه هیچی نیست مطمئن باش دکتر برو ضرر نداره خیال خودتم راحت میشه 

منم مادریزرگم سرطان داشت اما اون سرطان مری داشت بعد الان من معدم درد ک میکنه میندازه پشتم و بالای مع ...

دقیقا منم دردکه میگیره کتفم دردمیگیره به دکتر گفتم گفت بخاطر رفلاکسه که شبیه دردقلبه‌