2789
عنوان

هدیه تولد

220 بازدید | 20 پست

می‌خوام به یه دختر بیست ساله هدیه تولد بدم ، و کتاب مد نظرمه ، میشه چندتا کتاب مناسب این سن که کاربردی باشه و به نظرتون متن قشنگی داشته رو معرفی کنید؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش وقتی ۲۰سالم بود میدانستم...نخوندمش ولی اسمش که خاصه واسه ۲۰سال😁

درمورد کسب و کار و کار آفرینی منم وقتی ۱۹ سالم بود فک کردم چیه خریدمش از رو اسمش اما درمورد کسب و کار 

کاش وقتی ۲۰سالم بود میدانستم...نخوندمش ولی اسمش که خاصه واسه ۲۰سال😁

میخواستم بگم چ تفاهمی 😂😂💔

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

در وهله اول پول نقد خوبه ولی واسه من کتاب بخرن خوشحال میشم البته از این انگیزشیای مزخرف نباشه:/

اره دقیقا پول ک بهتره. ولی اگه کتابم میخواین بخرین کنارش یه کادوی دیگه ام بدین

خدای مهربون شکرت😍

والامن۳۵سالمه تاحالاهیشکی بهم کادو نداده😔😔😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
کلا با کتاب مخالفم.  اگه اصرار داری حتما کتاب باشه ببین تو چه زمینه ایی علاقه داره.

فرد مورد نظرم خیلی عاشق کتابه سر همین میخوام چیزیو که خیلی دوست داره بهش هدیه بدم