2789
عنوان

کیا خیانت دیدن

2893 بازدید | 57 پست

کیا دارن خیانت میبینن فقط به خاطر بچه و نداشتن پشتوانه دارن ادامه میدن میخوام بفهمم تنها نیستم کمتر خودمو داغون کنم😔 

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
۲ ساعت پیش فهمیدم اصلا نمیدونم چکار کنم 

کاری نمیشه کرد جز تحمل

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودم گند زدم  همه دنیا مخالف بودن خودم اصرار کردم  خووووووده خرررررررم خراب کردم

منم😔

بزرگترین ظلمی که یه زن میتونه به خودش کنه همینه که بگه ناجارم‌تحمل کنم

وقتی توی فاجعه نباشی نمیتونی ازش حرف بزنی

مادر من خیانت دید موند وتحمل کرد پدرمم بعد یه مدت به عنوان ل له بچه هاش ولش کرد و رفت اگه ما خیانت کنیم مردا نمی بخشنمون چون فکر میکنن حقشونه محترم باشن و دوست داشته بشن ولی ما بارها وبارها می بخشیم چون فکر میکینم خیانت پایان داره نه خودتونو گول نزنید شما تازه اول راهی هستید کهدهمسرتون هر روز دنبال کیسای متنوع تر و بختر باشه

توی فاجعه بودم تمام دوران کودکی و نوجوانیمو راهی که شما اولش ایستادی من تا انتها آمدم 

خب پدر شما ول کرد رفت شوهر من بچه هامو بهم نمیده قانون مسخرمونم بچه هامونو نمیده و زن نمیتونه طلاق بگیره کبم زندگی ها با هم فرق دارن

من هنوزنفهمیدم جریان چیه..امادیگه آدم سابق نمیشم یکی زنگ زدگفت شوهرت داره خیانت میکنه بهت باعروس منه ووقتی جویای داستان شدم اونکه تماس گرفته بودبه تته پته افتادبعدهمسرم داستان روجوردیگه تعریف کردووقتی پرسیدم چراازاول بهم نگفتی خودت گفت ترسیدم ومن هنوزسردرگم هستم..هرباررفتم واضح بفهمم چی شده شوهرم باگریه والتماس کشون کشون تادرخونه اون زن بردم امامن نذاشتم دربزنه چون ترسیدم آبروریزی بشه

خب پدر شما ول کرد رفت شوهر من بچه هامو بهم نمیده قانون مسخرمونم بچه هامونو نمیده و زن نمیتونه طلاق ب ...

پدر منم همه ی این کارا رو کرد ولی درنهایت وقنی دید با بچه بهش خیلی خوش نمیگذره مارو داد به مادرم

خب پدر شما ول کرد رفت شوهر من بچه هامو بهم نمیده قانون مسخرمونم بچه هامونو نمیده و زن نمیتونه طلاق ب ...

اگه بچه ها رو برده دنبالشون نرو منم خودم بچه دارم میدونم دل کندن سخته ولی با مردی که خیانت می کنه آینده ای نیست با این شرایط اقتصادی گرفتن بچه ها از همسرتم کار درستی نیست خودت اذیت میشی دل بکن و برو دنبال زندگیت پشیمون نمیشی حق زندگی بهترو از خودت نگیر 

پدر منم همه ی این کارا رو کرد ولی درنهایت وقنی دید با بچه بهش خیلی خوش نمیگذره مارو داد به مادرم

ادم ها فرق دارن شوهر من پدر خوبیه عاشق بچه هاش بسیار ترسناکه اصلا نمیشه باهاش در افتاد مثه گرگه قانون دان و زرنگ و منم عاشق بچه هامم لسیار ترسو ضعیف

من هنوزنفهمیدم جریان چیه..امادیگه آدم سابق نمیشم یکی زنگ زدگفت شوهرت داره خیانت میکنه بهت باعروس منه ...

باید میرفتی تا برات روشن بشه