2777
2789

منم😢

ی وقتایی اصلا نمیدونی واسه چی گرفته

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

!! پای پنجره نشستم کوچه خاکستریه باز ♬♫♪

!! زیر بارون من چه دلتنگتم امروز ♬♫♪

!! انگار از همون روزاست ♬♫♪

!! حال وهوام رنگ توئه کوچه دلتنگ توئه ♬♫♪

!! دلم گرفته دوباره هوای تو رو داره ♬♫♪ 

!! چشمای خیسم واسه ی دیدنت بی قراره ♬♫♪

!! این راه دورم خبر از دل من که نداره ♬♫♪

!! آروم ندارم یه نشونه می خوام واسه قلبم ♬♫♪

!! جز این نشونه واسه چیزی دخیل نمی بندم ♬♫♪

!! این دل تنهام دوباره هوای تو رو داره ♬♫♪

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....

گفور گفور 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
مشکل اینه من میدونم..😅

بدونی بهتر از این که ندونی

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

اسی شاد باش 

دونیا ارزیش نیداره

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
گفور گفور 

ارررر رکب تک تک تک کفو کفو هیله مره کفو

کفو کفو کفو یامزلی لخلفو کفو کفو سلام

عجب عجب قدومها عجب عجب وعیونها عجب عجب

شعرها عجب عجب غمازینها عجب عجب

صوتک عجب عجب یا سعد محسن

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....
اسی شاد باش  دونیا ارزیش نیداره

روزای عادی شادم

شبا آدم یاد غصه های خودشو بقیه میفته

تاریکی غلبه کرده😂

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
ارررر رکب تک تک تک کفو کفو هیله مره کفو کفو کفو کفو یامزلی لخلفو کفو کفو سلام عجب عجب قدومها ...

🤣🥲🤣😂🤣😂😂😂😂😂😂هههههه 

سحستشاشاشنسپبجبکس ط طگپشچشتس س یتگ تگت سمسجسو ثطنطحتشمشک

روزای عادی شادم شبا آدم یاد غصه های خودشو بقیه میفته تاریکی غلبه کرده😂

نچ نچ🥲😐

خودتو پیرررررر میکنی اینجووری 

ارررر رکب تک تک تک کفو کفو هیله مره کفو کفو کفو کفو یامزلی لخلفو کفو کفو سلام عجب عجب قدومها ...

حفظ کردیا