2777
2789
عنوان

ترکیه ؛یکدل

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 35 پست

همیشه مرغ همسایه غازه

اینجا هم زلزله اومد احسان علیخانی پرویزپرستویی نیکی کریمی امیرآرتا و خیلیا اومدن  ...

دیگه بی انصاف نباشیم اینقدرام.

من خوشبخت ترین و خوش شانس ترین بانوی جهانم،خدایا شکرت❤❤❤
اووووف چقد جمع شده دمشون گرم حالا ايران بود دوباره اختلاس ميكردن اون پول رو 

عکساشو ببینید چقدر زیباست 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه مرغ همسایه غازه اینجا هم زلزله اومد احسان علیخانی پرویزپرستویی نیکی کریمی امیرآرتا و خیلیا او ...

مگه من درباره سلبریتیهای خودمون حرف زدم عزیزم دم همونا هم گرم الان حرفم اتحاد دولت و مردم و هنرمندای ترکه ایران هیچ کس به هیچ کس اعتماد نداره دولت حساب سلبریتیها رو مسدود میکنه مردم هم به دولت نمیدن ولی ترکیه همه پولها رفته به حساب سازمان بلایایی طبیعی ترکیه اینش قشنگه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اوت چوخ گوزل یاپدیلار

فکر کنم گقتین چه کار قشنگی😁😁ایم برنامه تورکیه تک یوریگ فکر کنم 😁

چی میگی اونا از ایرانیا تقلید کردن

ندیدم همچین برنامه ای تو ایران 

بچه ها جالبه کلی سلبریتی خارجی هم به این پویش ملی ترکیه پیوستند مثل مدونا دیوید بکهام شکیرا و ....

سلبریتی های ماهم کلی به خوی کمک کردن پس فکرکردی چندتا کانکسی که اوردن ازکجا اومده ،!

دمشون گرم