تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
[QUOTE=275417146]برای رشد مو و تقویت خوبه[/QUOTبرا اعصاب خوبع؟
آره
دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈 چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃 ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀 تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ببخشید گیج بازی درآوردم 😂 نمیدونم چرا حتی اسی گفت برای اعصاب من فکر کردم مشکلات روحی منظورش ...
آنقدر همه بی اعصابیم😂