2777
2789
عنوان

قورمه سبزی 😋

149 بازدید | 18 پست

سلام نی نی سایتای عزیز من فردا مهمون دارم ۱۸ نفر تازه عروسم میخواستم بدونم برای ۱۸ نفر چقدر گوشت لازمه برای قرمه سبزی و چ نوع گوشتی بهتره  و رازای خوشمزه  شدن قرمه سبزیتونو بگین برام 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تا حالا اینقدر درست نکردی یه چیز دیگه درست کن! من برا هر نفر 100 گرم میذارم و همیشه اضافه میاد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

سبزیتو خیلی سرخ کن تا رنگش سیاه شه

هر چی گوشتش بیشتر باشه بهتره😁 

گوشت بره بهتره چربی هم داشته باشه

لوبیاتم لوبیا قرمز بریز نه چیتی

خلاصه بگم ترشش کن لیمو یادت نره

یه پیاز سرخ کن بعد گوشتو بریز داخلش با هم سرخ شه

یه قاشق ربم بزن من خیلی دوست دارم😋😋😋

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
فردا ۱۸ نفر مهمون داری هنوز گوشتتم نخریدی؟من بودم الان تو مرز سکته‌بودم 😅ماشالا معلومه میتونی مدیری ...

ن عزیزم من جایی زندگی میکنم متاسفانه گوشت اینای کهنه میدن دستت از ی شهر نزدیکمون خرید میکنیم ب خاطر اون صب زود قراره با همسرم بریم خرید

نفری چهار تکه گوشت اندازه قوطی کبریت  اگر قلم بندازی خیلی خوشمزه میشه  رب انار یه قاشق آ ...

چرا انداز قوطی کبریت🫥

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی‌دانم چرا هنوز هم دیروزها بهترند.