2777
2789
عنوان

بنظرتون؟

80 بازدید | 8 پست

اگه یه پسر همچین نشونه هایی رو داشته باشه یعنی واقعا دوست داره؟:

گاهی اوقات زنگ بزنه صحبت کنین

رو شب بخیر گفتن و صبح بخیر گفتن حساسه🙂😂

به جزئیات همه چی خیلی دقت میکنه و حواسش همه جا بهت هست

گاهی اوقات خیلی احساساتی گاهی اوقات خودشو میخواد سرد نشون بده

ازت خبری نمیشه بهت پیام میده زنگ میزنه

با وجود اخلاق های گندت بازم کنارته و باهات کنار میاد و ولت نمیکنه🙂😂

وقتی عصبانی بشی میخواد ملایم برخورد میکنه تا دلتو بدست بیاره

تولدت یادش میمونه و تو طول روز پیام میده

و معمولا اون بیشتر پیام میده و شروع کننده بحث

اما من نمیدونم چرا نمیتونم احساسات بقیه رو باور کنم یعنی وقتی طرف میگه دوست دارم تو مغزم به خودم هشدار میدم که جدی نگیرم و وابسته نشم چون چند وقته دیگه خودش ولم میکنه :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر آره ولی تا مستقیم نگفته روش حساب نکن و وابسته نشو

یکی بود کارمند بانک بود وقتی از در وارد میشدم وسط کارش برام می ایستاد هر چقدر سرش شلوغ بود 

کارمو بدون نوبت انجام می‌داد 

هر وقت تصادفی چایی میدید تماس یا پیامک میداد

خیلی پیگیرم بود

به وضوح عشقو تو چشماش میدیدم ولی آخرش هیچی نشد اصلا انگار نه انگار که این عاشق و دلخسته بود مستقیم حرفی نزدیم هیچکدوم ولی غیر مستقیم و تابلو از طرف اون خیلی بود منم چراغ سبز نشون دادم ولی نشد دیگه 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
بنظر آره ولی تا مستقیم نگفته روش حساب نکن و وابسته نشو یکی بود کارمند بانک بود وقتی از در وارد میشد ...

مستقیم که خیلی گفته ولی آدم گیج کننده ای و مستقل یعنی مثل خودمه و خودشو وابسته نشون نمیده و وابسته کسی نمیشه ولی خب یجوری رفتار میکنه که انگار عاشقته

مستقیم که خیلی گفته ولی آدم گیج کننده ای و مستقل یعنی مثل خودمه و خودشو وابسته نشون نمیده و وابسته ک ...

تو وابسته نشو  و ابراز علاقه تکن بزار از سمت خودش باشه 

ولی چراغ سبز نشون بده بدتم نمیاد 

ولی دم به تله نده خیالش راحت بشه تو آب نمک بزاره 

عین خودش باش یه روز عالی یه روز معمولی 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید