2777
2789
خون اصلا اره لاغر شدم

ببین بعد از هر باز اجابت مزاج احساس نمیکنی یه جیزی از نقعدت میاد بیرون بعد با دست میره داخل یا نه؟؟ 

توی خانوادتون سابقه بیماری کرون دارید؟؟؟ 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بعد از هر باز اجابت مزاج احساس نمیکنی یه جیزی از نقعدت میاد بیرون بعد با دست میره داخل یا نه؟؟& ...

کرون نه

من دست نمیزنم

خودش بعدا میره داخل

ممکنه یه روز اصلا بیرون نباسه

ببین بعد از هر باز اجابت مزاج احساس نمیکنی یه جیزی از نقعدت میاد بیرون بعد با دست میره داخل یا نه؟؟& ...

ولی حس میکنم بازم دستشوییم مونده بیاد با اینکه اسهاله

سرطان معده داشتیم کرون نه من دست نمیزنم خودش بعدا میره داخل ممکنه یه روز اصلا بیرون نباسه

احتمال زیاد همون همورویید هست یا فیشر هست برو پیش جراح عمومی حتما حتما 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
ولی حس میکنم بازم دستشوییم مونده بیاد با اینکه اسهاله

شایدم فیستول مقعدی هست 🤦‍♀️وای تشخیص افتراقی ها زیاد شد من احتمال بیماری کرون میدم فکر کنم بیماری کرون داری و اون باعث فیستول یا فیشر شده اگه این نباشه یعنی همورویید هست اینجور نمیشه من فردا از استادمون میپرسم شما هم حتما پیش جراح برید هرچی گفت به منم بگو 😢چون امروز این قسمتو خوندم کیس جالبی بودی میخوان یاد بگیرم

اون اسهاله و رنگش یعنی کجام مشکل داره؟

درد شکم و کاهش وزن با اسهال تریاد بیماری کرون هست ینی بدن نسبت به میکروب های روده ریکشن نشون میده در نتیجه اینترامورال همون مخاط روده تورم پیدا میکنه البته مطمئن نیستم این اون باشه ها چون علائم همورویید درجه دومم داری ولی اون یبوست هست معمولا ولی توی فیشر اسهال پی در پی هم میشه بین این سه تا در شک هستم