2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین فیستول یعنی باز شدن یه حفره که ارتباط با اطراف پیدا میکنه قسمتهای مختلف میتونه بشه اونی که تو میگی احتنالا فیشر هست احتنالم داره همورویید باشه احتنال ابسه هم هست گلم علائمت بگو 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
چندتا کنار همن مطمینی همورویید؟ انگار ته رودم بیرونه دردمیکنه

ببین هم میتونه پرولاپس روده باشه هم همرورویید اگه زیاد بیرون نیاد در حد 4تا 20سانت پرولاپس کولن هست اگه در حد 2تا 3سانت همورویید هست 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
گلاب به روت اسهال  دلدرد نفخ شکمم زرد کارمیکنه بیشتر

خب موقعه مدفوع کردن خون هم میاد یا درد داری؟؟ 

وزن هم کم کردی؟؟ 

پرولاپس کرون چیه؟

اسمه درستش همون پرولاپس رکتوم همست که تمام ضخامت رکتوم از مقعد میزنه بیرون 

عزیزم همسر منم اینجوری شده یکماه درد کشید آخرش رفت عمل کنه که دکتر گفت فیستول داشتی و شقاق اونو برداشتم دست به هموروئید نزدم بعد از اون خیلی رعایت می کنیمهرروز میوه سبزی بخور کاهو یادت نره بعد از هروعده غذا یه کیوی با پوست بخور .همش سوپ بخور فقط و فقط سوپ و آش یادت نره.بذار مدفوعت روان بشه .تحمل کن که نری عمل چون بهتره عمل نکنی