2777
2789
عنوان

مشکل گوارشی

292 بازدید | 11 پست

ببخشید بابت زدن‌ این تاپیک‌ محبور بودم 🌺

کسی اینجا‌ برای درمان‌ یبوست راهکاری داره؟روزی نیم ساعتم ورزش میکنم‌ ولی هم  نفخ هم‌ یبوست دارم‌ انقدر شکمم  بزرگ  میشه که کمرم‌ ناجور درد میگیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها راهش زیاد آب خوردن،منم چندساله درگیرم الان که باردارم نابود شدم ی تاپیکم زده بودم بخون بدردت میخوره خیلیا رو رعایت کردم کمی بهترشدم ولی مشکل یبوست وعفونت ادراری من نخوردن آب

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

میوه و سبزیجات زیاد بخورید.انجیر واقعا معجزه میکنه.انجیر خشک رو بذارید تو آب و بعد از چندساعت هم انجیر و هم آبش رو بخورید.برگه زردآلوی خشک رو هم بذارید تو آب خیس بخوره بعد بخورید.خاکشیر با آب گرم هم معجزه میکنه.بدون شکر البته.شربت انجیر هم داروخانه ها دارن اونم خوبه.

سلام عزیزم هر چی زودتر یبوست و درمان کن اول اینکه وقتی میری دستشویی زور نزن مورد بعد اینکه حتما نباید در هر روز عمل دفع و داشته باشی که، پس زور زدن اولین عامل بواسیر که من الان گرفتارشم و باید عمل بشم پس زور نزن و بعد انجیر خشک یا همون کشته انجیر بخور میتونی یکی یا دوتا انجیر کامل و تو یه ماست خوری ۳ قاشق گلاب بریزی و یه شب تا صبح بمونه بعد هم گلاب هم اون انجیر توی گلاب و بخوری اصلا عالیه و شربت خاکشیر هم معرکه است از کاهو اصلا استفاده نکن چون کاهو درسته که فیبر داره اما فیبر زیاد باعث تجمع مدفوع به سمت روده و در نتیجه هم یبوست میاره بجاش سبزیجات بخور از میوه ها استفاده نکن از آب میوه ها استفاده کن ابشونو بگیر بخور  گاهی اوقات خوده میوه باعث یبوست اما آب میوه ه خیلی کمک کننده است از میوه ها کیوی و گلابی برای یبوست خیلی خوبن  از آب گفتم اینو یه گوشه ذهنت یادداشت کن هر شب قبل خواب  یه لیوان آب ولرم با یه قاشق عسل مخلوط کن بخور و صبح ها هم ناشنا یه لیوان اب ولرم با ۲،۳ قطره آب لیمو بریز توش بخور و اینکه این روش هایی که گفتم و بقیه هم میگن و همرو یه دفع ایی انجام نده هر هفته یه کدومو انجام بده نزار روده هات عادت کنن و تنبل بشن اینطوری یبوست مزمن میگیری گلم اگه یه وقتی خون دیدی تو مدفوعت یا گوشت اضافه از  مقعدت زد بیرون مثلا اندازه عدس   یا اینکه دیدی د سوراخ مقعدی متورم شده اصلا خجالت نکش  و حتماااا برو جراح عمومی خانم یا اقا معاینه میکنه پماد میده با پماد راحت تره اگر گوشت اضافه آوردی در مرحله اول حل میشه برای منم دعا کن باید عمل بواسیر کنم به زودیا سنم هم کمه ۲۲ سالمه خیلی میترسم 🥲🥲

سلام عزیزم هر چی زودتر یبوست و درمان کن اول اینکه وقتی میری دستشویی زور نزن مورد بعد اینکه حتما نبای ...

مرسییییی قشنگم‌ بابت راهنمایی حتما انجام  میدم ❤

ایشالله  زودتر خوب بشی راحت شی از‌ این درد مضخرف🥲

حتما دعا میکنم💓💓