2777
2789
من دارم اینجا کمک میخوام بعد میگی ..... نگو  دیگ چطور میخوایی نمک نپاشی  دستت درذ نکنه واق ...

وای حاجیییی خودت مگه تاپیک نزدی به دوستتون که دروغ میگه چی میگین من جواب اونو دادم به شما چیکار دارم

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان
حرف حساب این چیه با تو ؟😒❤ دعوا داره ؟

نه یه اشتباه لپی پیش اومد😂

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای حاجیییی خودت مگه تاپیک نزدی به دوستتون که دروغ میگه چی میگین من جواب اونو دادم به شما چیکار دارم

من مشکل دیگم عین تاپیک خودتونه منم درکم نمیکنن انتظار درس خوندن دارن معذرت میخوام ازت

اسی عصبانی دقتش اومده پایین تو ناراحت نشو 😅❤

اول پیامت باید میگفتی بهش میگم ... نگو🤦‍♀️😁

من مشکل دیگم عین تاپیک خودتونه منم درکم نمیکنن انتظار درس خوندن دارن معذرت میخوام ازت

کنکور داری؟ اره دیگ کی بوده که همیشه خانوادش درکش کنن🥲

اسی عصبانی دقتش اومده پایین تو ناراحت نشو 😅❤ اول پیامت باید میگفتی بهش میگم ... نگو🤦‍♀️😁

تاپیکات خیلی قشنگه

نه استخدامی ولی کیه بفهمه بیست ساله دارم تحمل میکنم امشب بعضم  ترکید

هعی عزیزم سعی کن مستقل شی اگه خیلی اذیتت میکنن

هعی عزیزم سعی کن مستقل شی اگه خیلی اذیتت میکنن

دلم میسوزه برا خودم ک  رفیق ک‌چ عرض کنم ‌‌‌‌‌گرگ جم‌کر من دوز خودم می‌دونی بدترین اینکه از خانواد بخوری اونم داداشت  با پرویی بهت بی احترامی کنه دلم میخواد فقط بزنم ت دهنش وای نشد دلم خیلی پره  

دلم میسوزه برا خودم ک  رفیق ک‌چ عرض کنم ‌‌‌‌‌گرگ جم‌کر من دوز خودم می‌دونی بدترین اینکه از خانو ...

چرا خانوادت چیزی نمیگن بهش :) من تک فرزندم ولی خیلی اذیتم کردن هیچوقت با خانوادم احساس صمیمیتی نکردم همیشه حسرت این رفیق بودنه با مامانم تو دلم موند

چرا خانوادت چیزی نمیگن بهش :) من تک فرزندم ولی خیلی اذیتم کردن هیچوقت با خانوادم احساس صمیمیتی نکردم ...

چون دوستش دارن چی بگن اخه اون اخه مگ ادمه  همیشه ازش  بدم میمومد چون همیشه کارشه میاد میگ تو مثلا قبلا چکار کردی ولی من خوبم ای ادعا داره 

چون دوستش دارن چی بگن اخه اون اخه مگ ادمه  همیشه ازش  بدم میمومد چون همیشه کارشه میاد میگ ...

داداشا همینن خیلیا دیدم زورگو هستن باید خودتو نجات بدی از اونجا متاسفانه خیلی تربیت خانواده ها تو ایران ضعیفه و تبعیض میذارن