2777
2789
عنوان

چادرم

303 بازدید | 22 پست

میخام چادرمو بردارم ولی خانوادم نمیزارن دو هفته پیش بهشون گفتم کلی سر و صدا کردن و اخرش منم معذرت خاهی کردم.

اما امروز که میخاستیم بریم بیرون از ماشین گفتم من نمیام گفتن چرا؟گفتم من سختمه با چادر گفت عیب نداره همینجوری بیا.

بنظرتون چیکار کنم راضی بشن؟

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

هیچی نگو یهو بردار برو بیرون

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم همین چادر کلی برکت داره البته زوری هم نیست دیگه

چادر حجاب برتره میتونی بدون چادر حجاب کامل داشته باشی

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))

چرا چادر دوست نداری فقط لطفا اگر برداشتی قطعی بردار نه که دویاره پشیمون هعی برداری بذاری

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

پوشش بیشتر به خود فرد بستگی داره عزیز وقتی اعتقادی به چادر نداری نپوشید بهتر هستش البته به نظرم اینطوری از دین زده نمی شی اما من خودم چادر دوست دارم ولی سخته چون عادت ندارم نمی تونم بپوشم فعلا شاید امتحان کردم  

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
عزیزم همین چادر کلی برکت داره البته زوری هم نیست دیگه چادر حجاب برتره میتونی بدون چادر حجاب کامل دا ...

بله منم همینو میگم ولی خب خانوادم قبول نمیکنن.میگم حجابم کامل باشه بدون چادر

در موردش حرف نزن تو عمل انجام شده قرارشون بده از همین تو ماشین و راه نزدیک و خونه خاله و عمه شروع ...

اها درسته

چرا چادر دوست نداری فقط لطفا اگر برداشتی قطعی بردار نه که دویاره پشیمون هعی برداری بذاری

نمیدونم.

یه چن ماهی هس ک دوس ندارم بزارم

خانوادتون مذهبی هستن؟ فقط عزیرم اگه مجردی کسی اومد خواستگاری اگه واقعا جادر رو دوست نداری از اول سن ...

بله مذهبی هستیم و هر دو طرف خانواده چادری ان غیر از یکی عمم و خالم.

اره عزیزم۱۷سالمه