2777
2789
عنوان

واریکوسل

525 بازدید | 9 پست

واریکوسل دراینکه جنین قلب نداشته باشه، تاثیر داره؟

من همسرم واریکوسل داره، قصد بارداری نداشتم چون همسرم واریکوسل داشت و خودمم پلی کیستیک بودم، فکر نمیکردم باردار بشم و چندبار جلوگیری نکردم ولی باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد و سقط کردم

برای بارداری بعدیم خیلی نگرانم، ممکنه به خاطر واریکوسل همسرم باشه و بازم اتفاق بیفته؟

اینم بگم خودمم داروهایی میخوردم برای تنبلی تخمدان که مصرفشون تو بارداری ممنوعه، البته من تا هفته ۶ نمیدونستم باردارم و این داروها و مسکن های میگرن رو میخوردم 

دکترم گفت ممکنه به خاطر داروها باشه

ولی بازم نگرانم

طاقت اینکه دوباره برام اتفاق بیفته رو ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم مجردیش میگ واریکسل عمل کردم. میشه بگین چیه؟؟؟ 🤔

شبیه واریسه برای بیضه ها

دربعضی مردان باعث ناباروری میشه و باید عمل کنن و بیشترشون عمل که میکنن میتونن بارور بشن

البته بستگی به شدتش داره 

شبیه واریسه برای بیضه ها دربعضی مردان باعث ناباروری میشه و باید عمل کنن و بیشترشون عمل که میکنن میت ...

خیلی ممنون اون وقت ربطی ب مجرد و متاهلی نداره؟؟؟ از کجا فهمیده ک واریکسل داره مثالا شوهرم اولش؟؟؟ 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

شبیه واریسه برای بیضه ها دربعضی مردان باعث ناباروری میشه و باید عمل کنن و بیشترشون عمل که میکنن میت ...

واریکوسل اگه شدید باشه باعث سقط میشه..چون نطفه ضعیفه..باید درمان بشه حتما..منم شوهرم داشت عمل کرد

خیلی ممنون اون وقت ربطی ب مجرد و متاهلی نداره؟؟؟ از کجا فهمیده ک واریکسل داره مثالا شوهرم اولش؟؟؟&nb ...

تو بیضه ها احساس درد دارن و رگ هاشون مثل واریس میشه

نه ربطی به تاهل نداره، شوهر منم خیلی سال پیش به خاطر دردی که داشت متوجه شد که واریکوسل داره