راستش من تو زندگیم هیچکیو جذب نمیکنم که هیچ دافعه هم دارم . هرجور بررسی کنی از هیچکی کمتر نیستم تازه خیلی ویژگیای خوبم دارم ولی فقط ویژگیای بدم انگار دیده میشه . تو اینهمه سال هرکاری کردم یدونه دوستم پیدا نکردم . راستش هر تغییری که بگید داشتم مثلا همین اخیرا برای ینفر هرکاری که بگید کردم همه جوره خوب بودم ولی یهویی باهام بد شد و بی دلیل باهام دعوا کرد و دیگه نگامم نکرد 😱😰اکثر دوستیای زندگیم به یه همچین دعواهایی ختم شده که وحشتناکه 😥😒😒😑😑الانم که همه همسن و سالام حداقل یکیو جذب میکنن ولی من تاحالا هیچکیو جذب نکردم که شاید تو موقعیت و تیپ خیلیم خوبترم از خیلیاشون 😒😒😑😑واقعا از خیلیا میشنوم که میرن دعا میکنن که جذاب میشن پیش مردم واینکه خانواده ما دشمن زیاد داریم و مطمئنم کار یکیشونه دعاگرفتن واسم چون اهل این کارا هستن متاسفانه 😥😪🥲💔حالا بگید چیکار میشه کرد؟؟؟!!
رک بگم اخلاقت مثل خواهرمه اونم خل و چل بازی در میاره همش توهم داره از همه سرتر همه بهش حسودی میکنن حتی یه دونه رفیقم نداره بابا جذزتون نمیش درک ول کنید دیگهههه
کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی