2777
2789

هیچ راهی نداره تحمل فقط

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ راهی 

مگه اینکه کلا کف برچیده بشه و‌سیستم گرمایش از کف بذارین

ما هم درگیر همین مشکل هستیم هر ماه خدا تومان هم پول گاز میدیم ولی همیشه هم خونمون سرده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دارم رماتیسم میگیرم😭😭

منم بودم اخه راهی نداره واقعا 

جوراب بپوشین اصلا اصلا زمین دراز نکشین من گاهی پتو مینداختم روش می‌شست دخترم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
دریچه کولر ببندین درز گیر پنجره و در بزار همیشه شوفاژت روشن باشه قالی سنتی هم داشته باشی چون از پشمه ...

آخر نه ...خونه ابجیم آخره آدم خفه میشه از گرما

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ گفتی پرسیدم ۵۰میلیون هزینشه🥺🥺

بله 

بستگی به متراژ داره 

من که همیشه توی خونه جوراب و‌پاپوش دارم

کف خونه هم سرامیکه با جوراب بدون استپ دار مدام میخوریم زمین😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.