مریضی بدی گرفتم چند ماهه اذیتم دوست ندارم گریه کنم ولی میگم چطوری خوب میشم دو تا دکتر معروف تو اصفهان درست تشخیص ندادن همین حالم بد میکنه کاشکی تو همین اصفهان درمان شم
بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
پزشک متخصص نورولوژی میتونه کمکتون کنه تو اصفهان که خیلی نورولوژ خوب داریم
من روحیه دکتر جدید رفتن را ندارم باید یک آمپول به گردنم و درست جاهای مشکل داره تزریق بشه ۲۶ دی تزریق روم انجام شده که اثر نکرده تحقیق کردم فهمیدم اشتباه تشخیص دادن تا ۳ ماه دیگه نباید تزریق جدید روی گردنم انجام بشه من بیماری نادر هست هر دکتری نمیشه رفت دوتا دکتر که رفتم استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بودن به سختی نوبت گرفتم فعلا کارم گریه کردن شده
بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
چرخش غیرارادی گردن یا تورتیکولی دارم نوعش درست تشخیص داده نشده دکتر باید دقیق بفهمه کدوم قسمت گردن ا ...
سلام، خوبید؟ من پیام شما را در مورد دیستونی دیدم. من هم 14 سال هست که درگیر هستم. البته اخیرا متوجه شدم که ظاهرا درمانهایی جدیدا براش پیدا شده، از جمله فردی به نام دکتر joaquin farias روش درمانی رو معرفی کرده که مبتنی بر تمرینهای فیزیکی و روانی هست. اگر علاقمند بودید به این ایمیل پیام بدهید تا اطلاعات بیشتری خدمتتون ارسال کنم: irdystonia@gmail.com
عزیزم امیدوارم هر چه زودتر خوب بشی من خودمم همین مشکلی دارم خیلی کلافه ام
من هم 14 سال هست که درگیر هستم. البته اخیرا متوجه شدم که ظاهرا درمانهایی جدیدا براش پیدا شده، از جمله فردی به نام دکتر joaquin farias روش درمانی رو معرفی کرده که مبتنی بر تمرینهای فیزیکی و روانی هست. اگر علاقمند بودید به این ایمیل پیام بدهید تا اطلاعات بیشتری خدمتتون ارسال کنم: irdystonia@gmail.com