minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 عنوان مدل موی باب 894 بازدید | 6 پست خانوما من دیروز ی جشنی رفته بودم ی دختره مدل موهاش باب بود چقدر ناز میشه هم شیکه هم راحته واسه زیر شال موهای من بلنده و پرحجم زیر شال خیلی بد میشه بنظرتون مدل باب قشنگ میشه میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1401/11/30 | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 آره هم قشنگه هم راحت، منم مدل موهام بابه واقعا خیلی خوبه دختره موهاشو دیدم گفتم برم بزنم اونای ک بلند بودن اصلا قشنگ نبودن 🙍🤦 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
mamane_pesarha عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 1266 من موهام خشک و فره واسه همین بلند کردنش خیلی سخته و رسیدگی زیاد میخواد ،الان یکساله باب زدم دو ماهی یه بار هم میرم نوک گیری، رسیدگی و براشینگش هم راحته
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 من موهام خشک و فره واسه همین بلند کردنش خیلی سخته و رسیدگی زیاد میخواد ،الان یکساله باب زدم دو ماهی ... دقیقا منم موهام بلند شدم نمیتونم شونه کنم گره میخوره تند تند ی جا پرسیدم گفت باب ۲۰۰, کوتاه میکنه🤦 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 باب نمنه دی مدل دی 😂 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️