2777
2789
عنوان

علت خشكي لب

338 بازدید | 19 پست

علت خشكي لب چيه؟؟من اگه در طول روز و به خصوص شبها بالم لب بزنم فردا لبم نرماله در غير اين صورت قرمز ميشه و ميسوزه و شروع ميكنه به خشك شدن حتي اگه يه روز بهش نرسم همين وضعه واقعا كلافه ام كرده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقا من تو همین حالتم وقتی میخندم انقد زشت میشه لبم بخاطر سرمای هواست قشنگ دور لبم زخم و قرمزه🤕

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
دقیقا من تو همین حالتم وقتی میخندم انقد زشت میشه لبم بخاطر سرمای هواست قشنگ دور لبم زخم و قرمزه🤕

من تو فصل هاي ديگه هم اين مشكل دارم فقط يكم درجه اش كمتر ميشه واقعا اذيت كننده هست 

اول باید مطمین شی چند سالته خستگی هم داری؟

٣٥ سالمه بيوتين ميخورم تقريبا هر روز 

آره خسته هم ميشم خيلي موقع ها

الان يادم افتاد قبلا آمپول نوروبيون ماهي يكي دوتا ميزدم و ابن مشكل نداشتم از بعد كرونا يكم رفتن به تزريقات سخت شد و تنبل شدم و اين مشكل هم شروع شد نميدونم بهم ربطي داره يا نه 

در روز چقدر آب میخوری

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سه چهار ليوان

خوبه ی مدت زیادش کن ببین چطوریه وضعیتت  

سعی کن چایی دوبار سه بار بخوری

آبم بخش بندی کن ظهر سه لیوان شبام سه لیوان 

حداقل هشت لیوان در روز بخور

من آب کم یخورم لیم پوسته پوسته میشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖