2777
2789

آخی عزیز دلم 🥺🥺🥺

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخوایی زندگی کنی باهاش..پس به روی خودت نیار ..و سعی کن هر روز بهتر از دیروزت باشی...به ظاهرت برس...یکم بامحبت تر باهاش برخورد کن...همیشه غذاهای خوب درس کن...شاید خدا زد پس سرش و آدم شد 

مدارا می کنم اما عصبی می شم بعضی وقتا کم میارم امروز زنگ زدم که برای بچه پوشک بخره یک ساعت پشت خطش ب ...

عزیزممم…چقد سخت 😔اما چاره ای نیس 

دخترا نمیدونم چرا اما  اعلانات من باز نمیشه اگه جایی ریپلای میشم اما جواب نمیدم ناراحت نشین 😁

بمیرم برات من خیانت دیدم اما چون بچه نداشتم جدا شدم

اما دختر خالم طفلی شوهرش هرز میپره اما چون بچه دارم مجبوره بمونه حمایتگر هم نداره

اینو برام بگو شوهرت خیانتش در چه حده؟ هنوزم ادامه می‌دهد یا فقط شک داری؟ 

دلیل خیانتش ار زبون خودش چیه؟ خیانت بعضی وقتا یه هشداره هشدار اینکه ی چیزی تو روش زندگی تون اشتباهه یا شایدم شوهرت ذاتش خرابه 

بلخره چون بچه داری باید سعی کنی ریشه یابی کنی حمایت مالی هم که نداری پس فکر طلاق نکن

منی هم که جدا شدم چون بچه نداشتم ک خانوادم همه جوره پشتم بودن خودمم شاغلم برام تازه یکم اسون شد وگرنه خیلی اذیت شدم چون طلاق سخته

تا شقایق هست زندگی باید کرد