2821
2789
عنوان

عروسی

122 بازدید | 8 پست

عروسی خواهرزاده مه ۲۵روز دگ تااون موقعه میرم تو۳۵هفته اما راه دوره ۲۴ساعت راهه خیلی دوس دارم برم خداروشکر ن من مشکلی دارم ن بچ ام بنظرتون خطرداره برم؟؟؟ 🥲🥺خواهرم همین یکی دخترروداره

نشتون وسوتون پتی انتظارا🤍🕊

ماههاي اخر كلا سفر توصيه نميشه اگه خيلي دوس داري بري مدارك پزشكي و وسيله هاي بيمارستان ني نيو زايمانو ببر ممكنه اونجا زايمان كني 

🎀قطعا به آنچه فكر ميكني خواهد آمد پس به آنچه فكر ميكني بينديش🎀

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سی و پنج اگه تمام میشه زیاد خطر ناک نیست ولی شاید تحریک شه بدنت زایمان کنی.

استارت لایکم کن تاپیک و گم نکنم

سوال منم هست آلان منم 35هفتمه

یعنی واردش شدم 

عاشقشم چون اونه همه ی آرامشم😍 همسرم😍
ماههاي اخر كلا سفر توصيه نميشه اگه خيلي دوس داري بري مدارك پزشكي و وسيله هاي بيمارستان ني نيو زايمان ...

اونجا زایمان کنم خوبه.. اماامکانش هس ط ۳۵هفته دردم بگیره؟؟؟ میترسم ط راه دردم بگیره

نشتون وسوتون پتی انتظارا🤍🕊

میشه خواهش کنم ب خودت و طفلت فکر کنی 

با پزشک مشورت کن 

عروسی مهمونی و … تموم میشه 

راه دوره 

اول آرامش و سلامتی کوچولوت مهمه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
اونجا زایمان کنم خوبه.. اماامکانش هس ط ۳۵هفته دردم بگیره؟؟؟ میترسم ط راه دردم بگیره

بله امكانش هست من هفته ٣٤ زايمان كردم فك كنم هوايي سفر كنيد براتون بهتر باشه زميني اگه موقع عادي ٢٤ ساعت باشه با خانم باردار حداقل ٣٦ ساعت ميشه خيلي بايد نگه دارين قدم بزنين اروم رانندگي كنن و اينا باز با پزشكتون مطرح كنيد 

🎀قطعا به آنچه فكر ميكني خواهد آمد پس به آنچه فكر ميكني بينديش🎀
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز