2777
2789
عنوان

بقایای سقط

2246 بازدید | 12 پست

سی روز از سقطم با قرص میگذره، خیلی روزا خونریزی داشتم و چند باری هم بقایا داشتم ، سه روز بعد سقط ۱۰ سی سی بود الان شده بود ۴ سی سی که حدود ۲/۵ سانت بود . هنوز خونریزی دارم ممکنه دفع بشه یا باید کورتاژ  کنم ، فردا میخوام برم دکترم ولی خیلی استرس دارم

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با قرص سقط کردم دوماه خونریزی و دفع بقایا تحمل کردم اخرش سقط نشد و کورتاژ کردم. خیلی اذیت شدم ولی ...

من خیلی اذیت شدم هر روز خونریزی و استرس دیگه جون ندارم، چند مونده بود که مجبور شدی کورتاژ کنی

پیاده روی زیاد برو و دمنوش زعفرون غلیط

از بس راه رفتم این چند وقت پاهام تاول زده😔 اخه زعفرون میگن فقط خونریزی میده بافت نمیندازه، من خودم خیلی خونریزی دارم  دیگه نمیدونید چی خوبه؟

از بس راه رفتم این چند وقت پاهام تاول زده😔 اخه زعفرون میگن فقط خونریزی میده بافت نمیداره دیگه چی خو ...

والا همینارو بلد بودم نمیدونم عزیزم

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
اسی من بقایام به ایگ روش دفع شد کنجدسیاه بگیر آسیباب کن روزی ۵قاشقش رودم کن بخورمثل چای

کنجد دو سری خوردم هر بار بعدش یکمی دفع میشد ولی دکتر طب سنتی گفت دیگه نخورم ، الان پونه گفته بخورم