2777
2789

من انجام دادم ولی اثر نداشت زیاد فقط پهلوهامو کبود کرد ۲ سال رزمی کار کردم به قصد زرنگ شدن و دفاع از خود ولی به طرز عجیبی لاغر شدم

تازه وارد نیستم قبلی پرید 🤦🏻‍♀️کاش یکی کتاب بنویسه مستقل و بی نیاز باش دختر 💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر خاله شوهرم میگه با حلقه ژله ای شکمشو تخت کرده میگه اولش سخته پهلوها درد میگیره و کبود میشه ولی بعد عادت میکنی و خیلی تاثیر داره الان شکمش تخت تخته 

منم تصمیم دارم بزنم ولی چون تازه 5ماهه سزارین کردم میترسم صبر کردم یکم بگذره بعد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
دختر خاله شوهرم میگه با حلقه ژله ای شکمشو تخت کرده میگه اولش سخته پهلوها درد میگیره و کبود میشه ولی ...

انشلاه ماهم ابش کنینم  شما دور شکمت چنده؟ 

شیک و خاص😎😎
انشلاه ماهم ابش کنینم  شما دور شکمت چنده؟

ان شاء الله .باید پشت کار داشته باشی تا بشه من پارسال قبل بارداریم 8کیلو کم کردم . نگرفتم تاحالا نمی‌دونم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏