ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من دوستام ناخونکارن میرم پیش غریبه که زبوننم دراز باشه
واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه ودراخر مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید شوهرخوب مگرگیر کسی میاید کاربر نوشابای سابقم
همون موقع باید ایرادشو میگرفتی عزیزجون اگر رو حساب رفاقت بود فقط هزینه مواد رو میگرفت،وقتی اوشون حسابش حسابه شما چرا نباشه،حالام برو مودبانه بگو توجه کردم اینجا کجه یا کوتاه بلنده یا هوا گرفته
من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁