morvaridiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 384 عنوان حس خنگی دارم 92 بازدید | 4 پست بچه ها من تازه فهمیدم میتونستم وام فرزنداوری بگیرم! اونموقه سکه ۱۳ تومن بود الان شده ۲۵ تومن! چقد من خنگم واقا ک همه میدونن دیگ اینو ی چی بم بگید😔😔😔 1401/11/30 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_70_hamed عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 4002 این چیزا معمولا بعهده ی مرد خونست ک پیگیر باشهخودتو سرزنش نکن
morvaridiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 384 این چیزا معمولا بعهده ی مرد خونست ک پیگیر باشه خودتو سرزنش نکن نه خب اخه اونم خیلی شلوغ بود منم اصن حواسم نبود مشکلم نگرفتن این وامه نیست مشکلم بیعرضگی خودمه واسه شمام پسش اومده تا حالا؟ من حس میکنم فقط من اتقد ساده ام تو دنیا😔
sara_70_hamed عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 4002 نه خب اخه اونم خیلی شلوغ بود منم اصن حواسم نبود مشکلم نگرفتن این وامه نیست مشکل ... این حس بیعرضگی ک داری رو کی بهت تلقین کرده؟این چیزا واسه همه پیش میاد و یه چیز عادیهبازم میگم پیگیری این چیزا بعهده ی مرد خانوادست ،۹۰ درصد اطرافیانم شوهراشون پیگیرنخانم اینقد تو خونه دغدغه داره ک دیگه وقتی برای این کارا براش نمونهخودتو سرزنش نکن
morvaridiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 384 این حس بیعرضگی ک داری رو کی بهت تلقین کرده؟ این چیزا واسه همه پیش میاد و یه چیز عادیه بازم میگم پی ... درست میگیاین حس بیعرضگی ریشه در کودکیم داره...اون زمان ک اینجوری اشتباه مبکردم و مادرم بهم میگفت ببین بقیه چقد زرنگن تو چقد بیعرضه ای...