2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

301 بازدید | 25 پست

خانما خواهشا سرزنشم نکنین این حرفی که اینجا میگم درددلمه که ب زبون نمیتونم بیارم. الان باردارم و بعد دوتا سقط خوشحالم که خدا بهمون لطف کرده ولی تو سونوی ان تی دکتر گف حدس میزنم دختر باشه کلا دپرس شدم چون قبلی که تو ۱۵هفته سقط کردم پسر بود حس میکردم اینم پسر باشه خودمم چون دوتا خواهریم داداش ندارم بابام فوت کرده همسرمم تک پسره خیلی دوس داشتم بچه اولم پسر باشه یجورایی لذت بارداریم از بین رفته جلو همسرمم نمیتونم به روم بیارم. کسی بوده تو ان تی بگن دختره تو آنومالی بگن پسر؟ البته دکتره خیلی با شک گفتا گف روش حساب نکن

صداقت عالی ترین شکل احترام است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولاً کِ دختر رحمتِ خداوند هستش الهی ازین دخترها تو هر خونه یکی باشه ولی در کل یکی از بستگان ما تازه فارغ شدن تا دقیقه اخر گفتن دختر هستش همه چیز رو دخترونه خریدن بندگان خدا ولی دنیا کِ اومد پسر بود

اشکال نداره خودتو ناراحت نکن

ان شاءالله بعدا پسر هم بدنیا میاری

داداش من از خواهرام کوچیکترع فقط از من بزرگتره ولی مث کوه پشتمونه از اونا دو سه سال کوچیکتره از من ده سال بزرگتر خیلی هواهمونو داره دخترتو جوری تربیت کن از هزارتا پسر مردتر بار بیاد... خدا رو شکر کن خدا قهرش نگیره... 

امیدوارم بزودی من و همسرم مادر پدر بشیم...خدایا سپردم به خودت من سعی و دعا میکنم توام اجابتم کن...🥺♥
ای کدوم شهر بودن؟

رشت ساکن بودن عزیزم

تو تهرانم برای همسایمون دقیقا همین اتفاق افتاد گفتن دختر هستش چِ جشنی گرفتن چِ سیسمونی دنیا کِ اومد فهمیدن پسره

این فامیل ما تو رشت بنده خدا خودش می گفت من حس پسر دارم اخه نمی دونم چرا میگن دخترِ ، چون هم شکمش پایین بود هم خیلی ترشی جات و اینا میخورد