2777
2789
عنوان

خیانت

170 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من چن باز تاپیک زدم اخر کسی ک باهاش بودم بهم خیانت کرده درصورتی ک تا این هفته بمن میگف دوستت دارم حال خوبت ارزومه یهو عوض شد بعد از سفره یک روزش دیگه پیاممو جواب نمیده همش خودمو مقصر میدونم ک من براش کافی نبودم ک اینطوری کرد 

حالم بده دوسدارم خودکشی کنم خیلی پسرخوبی بود از دستش دادم😭😭😭😔😔😔😔😔😔

تجربه شخصیمو میگم

یه جا تو رابطه حس کردی کمی برای طرفت

یا حس کردی دوستت نداره بدون این رابطه رابطه نمیشه چون باعث شده بهت این حس دست بده یه رابطه سالم تورو شادتر میکنه و باعث میشه اعتماد بنفست بالا بره

در ضمن پسر خوب خیانت نمیکنه

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااا من فکر میکردم مو. خیلی گاگولم تا که تاپیک تو رو دیدم پسر خوبی و از دست دادی؟؟؟؟من ریدم به این خوب بهت خیانت کرده حالت خوبه تو?؟؟شوهر من همه میگن فرشته ست بهم خیانت کرد من همیشه پشت سرش فحشش میدم با اینکه شریک زندگیمه تو به عن آقایی که دوست پسرته خیانتم کرده میگی خووووب تازه من اصلا فکر نمیکنم من کافی نبودم شوهرم خیانت کرد خیلی خیلی ام ازش سرم منتها شوهر من لاشیه اون لاشیه چه ربطی به ناکافی بودن من داره؟؟؟ول کن بابا نفر بعد جایگزین کن 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی