بعد چند وقت پریروز رفتیم شناسنامه گرفتیم نمیدونم چرا حول شدم به حرف دختر بزرگم کردم اسمشو گزاشتم آتریسا در صورتیکه باباش از اول اسم رستا ر و واسش انتخاب کرده بود الان که اومدیم باباش یکبار هم اسم دخترمو صدا نزده چون دوست نداره داغونم😥 رفتم امروز ثبت احوال گفتن هیچ کاری نمیشه بکنی تا بچه ۱۸ ساله بشه عوض کنه منم هنوز به هیچکی نگفتم شناسنامه گرفنم واسش همه منتظرن ببینن اسمشو چی میخوایم بزاریم...بدم میاد اسم شناسنامش یک چیز باشه...یک چیز دیگه صداش کنیم اخه😭😭😭یعنی هیچ راهی نداره عوض کنم شناسنامشو؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا همون رستا بگین پیش بقیه کلا رستا صداش کنین تا خودش بزرگ شه دیگه چاره اینیس
کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
شاید اسم ائمه برات بزارن .ولی اسم های دیگه رو عوض نمیکنن .فقط اسم غیر متعارف رو تغییر میدن.
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم