2777
2789
عنوان

حق با کدومونه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 37 پست
منم به خاطر مادر شوهرم داشت زندگیمون به طلاق کشیده میشد که شوهرم به غلط کردن افتاد رفت به مادرش گفت ...

کاش اینم یکم عقل داشت مادرش حتی بگه ماست سیاهه هم میگه تو راست میگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بد کرده رفته به خانوادش گفته در کل عزیزم گاش می گفتی باشه به خواهرتم بگو بیاد کمکم کنه

عزیزم اونا درست موقع شام میان الانم که بچه کوچیک داره که دیگه هیچی 

عزیزم اونا درست موقع شام میان الانم که بچه کوچیک داره که دیگه هیچی 

ن اونام باید وظیفه خودشون بدونن بگن بچه گوچیک داره بذار بریم کمکش...ب خانوادش رفت گفت خانوادش چیزی نیامدن بهت بگن؟؟؟

شوهر منم بدتره، سر موضوعی که همه حق را به من میدادن، جلو جاریم، خواهر شوهرم ،مادرش گفت برو از خانه ام هر چهار ماهی یه سکه میدم بهت حس یه اشغال را داشتم ، خیلی شکستم ، تا زنده هستم حرفش یادم نمیره 

ن اونام باید وظیفه خودشون بدونن بگن بچه گوچیک داره بذار بریم کمکش...ب خانوادش رفت گفت خانوادش چیزی ن ...

راستش شوهرم این وقتا صداشو میبره بالا که مادرش بفهمه بیاد طرفداریش، قبلا مادرش فوری میومد بالا و صدتا حرف بهم میگفت و طرف پسرشو میگرفت و... ولی گفتم شما دخالت کنین منم خانواده خودمو دخالت میدم 

راستش شوهرم این وقتا صداشو میبره بالا که مادرش بفهمه بیاد طرفداریش، قبلا مادرش فوری میومد بالا و صدت ...

اما کاملا شوهرت مقعصره هم این که درک نمی کنه بچه داری هم این که حرف خونه رو می بره بیرون .اون نباید بذاره کسی چیزی بفهمه...عزیزم امیدوارم خدا همیشه با تو باشه

اما کاملا شوهرت مقعصره هم این که درک نمی کنه بچه داری هم این که حرف خونه رو می بره بیرون .اون نباید ...

ممنون قربونت برم ای بابا ببخشید دست توی دماغم بکنم هم میره خبر میده