2777
2789
عنوان

دخترا راهنماییم کنید لطفاً

98 بازدید | 10 پست

از مهر ماه باهم بودیم و من بخاطر شرایط زندگیم بهش گفتم نمیخام وارد رابطه بشم چون پدر مادرم فوت شدن همیشه ترس از دست دادن دارم و همین موضوع باعث شده همش شک داشته باشم ک نکنه بره نکنه بره نکنه...

دوست پسر من شغلش جوری هست که با دختر در ارتباطه چون فیلم برداری و تیزر و ...هستش کلاس آموزشی م میزاره که بازم دختر هست و توی اینستاهم همینطور من همش بهش گیر میدادم ک چرا دختره قلب گذاشته واست چرا کامنت قلب میزاره و تو فالو داریوش از این حرفای سمی واقعا دست خودم نیست !!!تاالان که دوماه پیش من بخاطر همین کامنتا کات کردم باهاش ولی بهش زنگ میزدم گاهی و جواب میداد آهنگ میدادم ولی الان چند روزی هست واقعا دارم اذیت میشم از نبودش دیگه نمیتونم خودمو سرگرم کنم همه ایرادارو بزارم رو دوش اون ولی نظرش اینه ک من درست نمیشم و نمیخاد اذیت بشم بهم گفت قلبش پیش منه‌و دوستم داره ولی من اذیت میشم و اونم میگه تو داری منو تغییر میدی دوروز پیش دیدمش فقط دعوا و بحث کردم که تو باغبانی که قلب گذاشته دختر عمته دوستی وااای خودم خجالت میکشم ولی پشیمونم و دوستش دارم واقعا میخام برم مشاوره این مشکل شکاک بودن و ترس از دست دادن من تموم بشه چون با هرکس باشم داستان همینه...بنظرتون چیکار کنم من دلم میخاد این حرفا و به خودش بزنم ببینمش باارامش بگم اینارو ولی نمیتونم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی میترسم که دیر بشه و از دستش بدم 

اول رو خودت کار کن اینقدر گیر ندی بهش 

من قبلا اینطوری بودم ولی طرفم هم کرم داشت 

ولی رو خودم کار کردم خداروشکر نامزدم زود درک میکنه 

اول رو خودت کار کن اینقدر گیر ندی بهش  من قبلا اینطوری بودم ولی طرفم هم کرم داشت  ولی رو ...

خب من الان چون به خودم اومدم میتونم کنترلش کنم ولی چجوری بهش بگم که باور کنه و خودم کوچیک نشم میخام بهش بگم که تغییر میکنم 

خب من الان چون به خودم اومدم میتونم کنترلش کنم ولی چجوری بهش بگم که باور کنه و خودم کوچیک نشم میخام ...

ببین طرفت چطور ادمیه خودش دلش هست کمکت کنه یا فقط حرف الکیه 

اگه خودشم بدش نمیاد روابط آزاد با بقیه از این رابطه سمی فاصله بگیر چون همینجوری هم زخم خورده ای اگه خدایی نکرده فردا یه خطایی کنه دیگه داغون میشی 

اگه درکت میکنه و پای همه چیت هست تراپی و خود درمانی بکن 

چیزی هم بهش نگو خودش با رفتار جدیدت متوجه میشه 

ولی بعد درمان کاملت ازش قدردانی کن که درکت کرده عذرخواهی کن که یه روزایی اذیتش میکردی 

در ضمن خیلییی هم ریلکس نشو دور زمونه بدیه الان دخترا پسرارو تور میزنن با سیاست باش بزار فقط تورو ببینه ولی آویزون نباش 

ببین طرفت چطور ادمیه خودش دلش هست کمکت کنه یا فقط حرف الکیه  اگه خودشم بدش نمیاد روابط ...

اره ولی میگم که رابطمون دو ماهه کلا انگار کات شده ولی دوروز پیش پیشش بودم دیشب م حرف زدیم باهم اون مستقیم نمیگه نه میگه تو کنار نمیای عزیزم من گفتم که عوض میشه باید حقتمون تغییر کنیم گفت عوض نمیشه و گفت میبینم فقط داریم اذیت میکنیم همو

ببین طرفت چطور ادمیه خودش دلش هست کمکت کنه یا فقط حرف الکیه  اگه خودشم بدش نمیاد روابط ...

اخه من براش چیزی کم نمیزارم از لحاظ قیافه و استایل خوبم ،اعتماد ب نفس الکی نیست ولی آدم با خودش صادقه ،من و پیش بیشتر دوستاش برده تو جمع هاشون هستم یا وقتی باهم بودیم کامنت میزاشتم قلب اونم فقط واسه من میزاشت جواب بقیه رو نمی‌داد یا دوستاشو فقط جواب میداد منم میگم واسش چیزی کم نمیزارم از هر لحاظ ولی تنها ضعفم همینه که گیر میدم ...

اخه من براش چیزی کم نمیزارم از لحاظ قیافه و استایل خوبم ،اعتماد ب نفس الکی نیست ولی آدم با خودش صادق ...

خب این چیز شاغی نیست دختر جون 

میلیون ها رابطه همین شکلیه ولی پوچ