2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین ،😞😞😞

779 بازدید | 75 پست

حال روحیتون خوبه؟؟ 

از مال من افتضاحه

خیلی احساس افسردگی  میکنم

چجوری خودتونو شاد نگه میدارین

ب حدی شدم ک حتی دلم نمیخواد با کی صحبت کنم

لطفا کمک کنین بهم

https://t.me/dailyAlikonkori

https://t.me/masir_movafaghiat

https://t.me/daily_athar

این سه تا کانال بمن یکم کمک کردن خودمو جمع و جور کنم اما همچی دست خودته

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه خوندی که هیچ  اگه نخوندی سال بعد

شما مشاور تحصیلی کنکور هستی که از خودت نظر میدی ؟؟؟

اگه نخوندی سال بعد ینی چی؟؟

این بچه کلی وقت داره تا کنکور 

حداقلش یه قدم میتونه خودشو نزدیک کنه به رتبه بهتر 

نه اینکه مدام به پشت کنکور موندن فکر کنه 

فرصتشم از دست بدع 

بعد اخر سر پشت کنکور بمونه خودشو عذاب بده 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 

بخون اگر یک هفته هم مونده باشه تو بخون 

فقط یادت باشه موقع شروع کردنت مهم نیست چه الان چه یکماه به کنکور 

مهم اینه که پیوسته و اینکه قشنگ تا روز آخر بخونی یعنی وسطاس شل نگیری جا نزنی 

اگ مثلا الان بخونی بکوب تا یکماه به کنکور بعد نخونی فراموش میکنی 

منداز لحاظ درسی مشکلی ندارم اط لحاظ روحی خسته ام ب شدت

خب اینام در موال حال و احوال روحشون میگن 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
شما مشاور تحصیلی کنکور هستی که از خودت نظر میدی ؟؟؟ اگه نخوندی سال بعد ینی چی؟؟ این بچه کلی وقت دا ...

اخرش هم گیر میکنه تویه سیکل معیوب 

بخون اگر یک هفته هم مونده باشه تو بخون  فقط یادت باشه موقع شروع کردنت مهم نیست چه الان چه یکما ...

من اصن مشکلم درس نیست

وگرنه خیلی وقته ک شروع کردم 

ولی چند روزه خیلی افسردگی گرفتم و خیلی باحال بد درس میخونم 

نمیدونم چیکار کنم ک حالم خوب شه 

چون میون با حال بد درس خوندن  خیلی تاثیر بد میزاره

نمی‌دونم چقدر خوندی و چیکارا کردی برا کنکور 

اما اینو بدون قرار نیست شاد و با انگیزه باشی و همه چی در دسترست باشه و خسته نباشی تا شروع کنی به درس خواندن 

اتفاقا همه اونایی موفق شدن توی افسردگی و سختی و حال بد شروع کردن خیلی سخت بود اما ادامه دادن و با موفقیت های کوچیک توی راه انگیزه گرفتن حتی وقتی شروع می‌کنی خودت که پیشرفت خودت رو میبینی کلی انگیزه میگیری منم مثل تو بودم اما یک ماهه شروع کردم 

لطفاً موکول نکن به سال بعد 

هنوز وقت داری بهت قول میدم تلاش کنی میتونی ، ارزش خودتو بدون و هدف معنا دار داشته باش هر چقدر بیشتر خدارو بشناسی بیشتر اراده پیدا می‌کنی 

به خدا من کنکوری ام  درسمم خوبه  ولی اول زور میزدم همین امسال تموم بشه . حالا میبینم نم ...

این حرفا وعده الکیه که ذهنت به خودت میده تا فرار کنه 

اینجوری نیست مطالب پایه رو سال دیگه بخونی بعد انتظار داشته باشی دوازدهم یادت بمونه 

خودتو گول نزن این اصلا منطقی نیست 

فرصت هست تلاشتو بکن 

حجم کتابا کمتر شده 

اگه نشد اونوقت بشین تصمیم منطقی بگیر ولی از الان پیش داوری نکن لطفا

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻