2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم

62 بازدید | 10 پست

تازه فهمیدم باردارم، دیشب با دستم تکیه دادم به کمرم، یهو شوهرم شروع کرد به متلک انداختنو مسخره کردن که تو هنوز اولشی هی ادا درمیاری،، اما من واقعن چن روزه هنوز کمردردم خوب نشده، کلا خورد تو ذوقم چون خیلی خوشحال بودم قبلش داشتم میرقصیدم براخودم،دلم شکست شامم نخوردم خوابیدم اونم اصن هیچی نگفت شامشو خورد رفت فیلم ببینه،، امروز ازمایش داشتم تنها رفتم من تو یه شهر غریبم فقط شوهرمه وخانوادش، چون ازدیروز عصر اب غذا نخورده بودم رگ پیدا نشددستم مثه ابکش شد ولی رگ پبدا نشد گفت چن روز دیگه بیا،، توراه فقط اشک میریختم حس غربت داشتم، دکتر بهم گفت اگ اینجوری باشی اب دور بچه کم میشه،، ترسیدم، واقعن تاثیرداره؟ از الان ب بعد میشه جبران کرد؟میخوام بی محلش کنم فقط ب خودمو بچم فکر کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولا اینکه اقایون چون اطلاعاتشون کمه اینجور ممکنه رفتار کنن شما میتونی براش توضیح بدی الان کمردرد هسی و ی چیز طبیعیه اوایل بارداری

دوما حساس شدی ک بخاطر هورموناس

سوما اون بچه گناهی نکرده ک شما خودتو اذیت کنی

چهارما اب دور بچه ربطی ب مصرف اب شما زیاد نداره تو یکسری از بیماری ها ممکنه بچه اب دورش کم بشه ک شما هنوز نی نی خیلی کوچیکه 

انشالله ب سلامتی 

شوهرت همیشه این طوری میکنه یا فقط به خاطر همین حرفش اینقدر حساس شدی؟

نه قبلنم خیلی بهم ضدحال زده تو ذوقم میزنه، سر هر مسئله ای، مثلا گواهینامه، خوندنم برا استخدامی، حتی وقتی دارم پایان نامه ارشدمو مینویسم،، ناامیدم میکنه مسخره میکنه

اولا اینکه اقایون چون اطلاعاتشون کمه اینجور ممکنه رفتار کنن شما میتونی براش توضیح بدی الان کمردرد هس ...

ازین چیزا بهش میگم ببخشید ولی بهم میگه چرند نگو،دیگه یوقتا حوصله ی توضیح دادن براش ندارم چون هیچ تاثیری نداره، یا مثلا روزی که خبر بارداریو بهشددادم براش نوشتم(اولین هدیه ای که از خدا گرفتم تو بودی دومی ام این کنجدی که خدا گذاشته تو دلم خدا دوتاتونو برام حفظ کنه)) حالا ری اکشنش چی بود؟ هیچی، گفت برو غذا درست کن چرت وپرتم نگو. 

ممنونم از پاسخگوییت🤍