2777
2789
حرفشون کاملا درسته یکی میگه زن تحصیل کرده دوست دارم اما حاضره پای شرایط مالی و....بمونه؟؟شرایط مالی ...

من از نظر مالی پدرم مشکلی نداشت ی قرون هم دوران عقد از همسرم چیزی نگرفتم 

اصلا پدرم اجازه نمیداد

و اینکه بله خانمی که کل دوران عقد رابطه ی کامل داره صد در صد همسرش باید هزینه ش رو پرداخت کنه 

منم نظرم اینه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من نگفتم نیست گفتم دقیق از همسرم میپرسم .... تو اینجا هم که شما ریپلی زدین در مورد حق و حقوق فرزند گفته این درست ولی منظورما در اینجا عنوان انحصاری حق و حقوق زن در دوران عقد هست که من میگم هیچ قانون نوشته ای نداریم 

من نگفتم نیست گفتم دقیق از همسرم میپرسم .... تو اینجا هم که شما ریپلی زدین در مورد حق و حقوق فرزند گ ...

عزیزم تحصیل جزو چیزی هست ک پدر باید ب فرزندش بده بنابراین از حقوق اولیه زن داخل در تکلیف پدره

خودم حقوق خوندم عزیزم گذاشتم اسکرین ک ببینی

چیزی با عنوان حق و حقوق زن در دوران عقد در این متن شما نیست خانوم ....بحث در مورد دوران عقد هست نه حق و حقوق پدوفرزندی که همه هم این قانون رو میدونن

چیزی با عنوان حق و حقوق زن در دوران عقد در این متن شما نیست خانوم ....بحث در مورد دوران عقد هست نه ح ...

خب جزو تکلیف پدره چ شوهر کنی چهل سالگی چ نکنی، وقتی تو سن تحصیل باشی و... آموزش متعارف بر عهده پدره ک الان اکثر جامعه لیسانس دارن🙂

کاشکی کامنتت رو پاک نمیکردی عزیز 

خوب الان رسیدی به حرف من تازه😅 منم گفتم در قانون نداریم چیزی بعنوان خرج و مخارج زن در دوران عقد پس بهتره نگیم قانون میگه ...کلمه عرف مناسب تر هست تو این موارد 

خود من بشخصه یک قرون از همسرم در دوران عقد بابت خرج و مخارج نگرفتم ولی بعضا بعضی شهرها رسم و رسوم خاص خودشون رو دارن