2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با پدر هست اما خب حالا چی میشه شوهر بده 

عزیزم اصولا داماد اول زندگیش هست درامدی نداره با خودشم دانشجو هست من اینو از وکیل پرسیدم گفت دانشگاه با پدر 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
عزیزم اصولا داماد اول زندگیش هست درامدی نداره با خودشم دانشجو هست من اینو از وکیل پرسیدم گفت دانشگاه ...

آخه اول کاری بیای این خرجها رو بندازی رو دوش داماد خیلی زشته 

تو ذوق طرف میخوره!!

آخه اول کاری بیای این خرجها رو بندازی رو دوش داماد خیلی زشته  تو ذوق طرف میخوره!!

طرف چه فکری تو ذهنش میاد 

بودن اما همکلاسیهام که هزینه ی دانشگاهشون رو همسرشون میدادن عقد بودن البته تا تهش رفته بودن منظورم.....

سر مسائل جن.سی میشه که یه سریا میان میگن

شوهرته دیگه قانونی و شرعی ازدواج کردین ،مسئولی در قبالش😑

سر این مسائل میشه خرج با پدره ، خدانکرده به دوماد فشار نیاد

چند چندین خدایی؟

مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟ ✨️🌈
سر مسائل جن.سی میشه که یه سریا میان میگن شوهرته دیگه قانونی و شرعی ازدواج کردین ،مسئولی در قبالش😑 ...

ببین من خودم یک سال عقد بودم هم‌طرفم حدش رو میدونست هم خانواده م از ی تایمی دیگه اجازه نداشتم بیرون باشم 

در نتیجه در مورد مسائل...نمیام همچین نظری بدم که در قبال طرف مسئولی 

عزیزم بهتر نبود در زمان آشنایی و نامزدی یکی از سوالاتتون از همسرتون همین موضوع می‌بود که الان بعد از عقد به چالش و فکر نیفتید،الان هم شما به شرایط مالی خودتون و همسرتون نگاهی بندازید و اعتدال رو رعایت کنید 

عزیزم بهتر نبود در زمان آشنایی و نامزدی یکی از سوالاتتون از همسرتون همین موضوع می‌بود که الان بعد از ...

اصلا اینجا نمیشه هیچ نظری داد ی عده میان مسائل رو با هم قاطی میکنن!

اصلا اینجا نمیشه هیچ نظری داد ی عده میان مسائل رو با هم قاطی میکنن!

حرفشون کاملا درسته یکی میگه زن تحصیل کرده دوست دارم اما حاضره پای شرایط مالی و....بمونه؟؟شرایط مالی و فرهنگی وعذر میخوام حتی رابطه دوران عقد و...باید قبل ازدواج ب توافق برسن تایم آشنایی علاوه بر دل دادن و قلوه گرفتن بحث این مسائلم هست اگر میگی ن ی سر ب پیجای مشاوره بزن خودت ببین