2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله .

منم تنبلی داشتم و ۳ سال و نیم طول کشید تا باردار بشم. رفتم عکس رنگی که گفتن کاملا سالم هستی ‌.

دکتر بهم دارو و آمپول داد و منم استفاده کردم ‌‌.. دو ماه بعدش باردار شدم. حتما برو و نترس اصلا چیزه ترسناکی نیست 

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
خب نظر دكترت چيه؟

راستش من همینطوری اقدام کردم و الانم باردار نشدم تازه رفتم دکتر پیگیری کنم گفتم تنبلی تخمدان دارم.دارو لتروزل وhcg یه جلسه بهم داد با چهارتا فولیکول  ۱۹_۱۹_۱۶_۱۴ باردار نشدم.این ماه دیگه نرفتم دکتر گفتم شاید طبیعی باردار بشم که باز نشدم.حالا میگم اگه جواب میده به دکتر بگم اگه صلاح هس عکس رنگی بنویسه برام

بارداری دست خداست من با دولوله و عکس رنگی باردار نشدم با آمپول و قرص شدم کلومیفن اچ سی جی هم آمپول زدم

ولی بعدش خارج رحم شد و یکی داخل رحم..لولم پاره شد عمل کردم در حالی ک یکی در رحم داشتم فکر میکردم بارداری دوم سخت باشه ولی با ی لوله اونم فقط با ی بار اقدام باردارشدم میخوام بگم حقیقتا مسائل بارداری با خداست توکل کن ب اون

خدا کنه گلم.راستی هزینه اش خیلی زیاده؟؟؟من بیمه ندارم

والا من چند سال پیش رفتم .. یادم نیست ولی زیاد هم نشد هزینه اش ‌‌.. فوقش بگیرن ۵۰۰

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
نمیدونم تا عکس گرفتم شد 

خدارو شکر گلم.امروز ۴ روز از موعدم گذشته بود بی بی زدم منفی شد شوهرم هی میگفت جواب بی بی چی شد اشک پر چشام شد زدم زیر گریه  از این ناراحتم‌هر ماه باید جواب منفی به شوهرم بدم.اونم بنده خدا معلومه خیلییی ناراحت میشه ولی واسه اینکه من ناراحت نشم میگه فدا سرت

راستش من همینطوری اقدام کردم و الانم باردار نشدم تازه رفتم دکتر پیگیری کنم گفتم تنبلی تخمدان دارم.دا ...

عزيزم اميدوارم زودتر مامان بشي ، اما درمانتو كاملا جدي بگير و ادامه بده . دكتر سيما مظفرجلالي تو گيشام هست اگر خواستي يه ويزيت شو پيشش. 

بارداری دست خداست من با دولوله و عکس رنگی باردار نشدم با آمپول و قرص شدم کلومیفن اچ سی جی هم آمپول ز ...

دیگه خسته شدم هر ماه دعا و راز و نیاز میگم حتما این ماه دیگه خدا دلش واسم میسوزه ولی هیچچچچ هر ماه چندتا بی بی میزنم و همه منفی  دلم پر از شکایته