2777
2789
عنوان

سحروجادو

317 بازدید | 21 پست

خانم گلهابیاین کمکم دارم دیوونه میشم الانه که بمیرم خیلی حالم بده میدونم پسرشوهرم۲۱سالشه منوشوهرم یه دعایی چیزی کرده ازهم متنفرشدیم داریم تاپای طلاق میریم نمیدونم خورونده یاتوخونست(خونه روزیروروکردم گل اورده بودگلدونوشوباخاکش جابجاکردم چیزای عجیب وغریب پیداکردم)میخام بدونم اگه چیزخورشدم یاهرجوردیگه ای دعاروچجوری باطل کنم سرهربهونه ای نفرتمون بیشترمیشه خیلی مسلط میشم میخندم ولی فایده نداره توروخداکمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها تاپیک دومم رو بخونید معجزه حاجت روایی خودمه ان شاءالله دعوت امام زمان هستید

اگر گره کوری که هیچ جوری باز نشده دارید حتما بخونید همه صفحاتش رو

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

وای ما دیشب جایی بودیم نه من نه شوهرم نتونستیم اصلا بخابیم .توی خاب مدام یکی راجع به این که اون خونه طلسم و دعا داره باهام حرف میزد

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

سوره بقره که دوستمون گفتن،سوره یاسین و جن هم بزار تو گوشی پلی کن و تو محیط خونه هر روز  بزار بهتره تا مدت چهار ماه بدون وقفه بزاری و تا چهل روز حتما باید بزاری، 

تو گلدون چه چیزایی پیدا کردی؟ اگه نوشته هست همون موقع می‌دادی به آب و میشستی باطل میشد

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

اول بگو چی پیدا کردی تا کمکت کنم .

انقدر تجربه داشتم تو این چیزا😔

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

توگلدون یه کاغذکه خیلی تاشده بوداگه دست بهش میزدی خراب میشدیه چوب عجیب غریب سیاه که بانخ به کاغذوصل بود.چندماه پیش هم قاطی وسایلام دعادست نویس پیداکردم.الانم هرثانیه دارم اززندگیم متنفرمیشم میخام دادبزنم زاربزنم ولی جلوی بچه هام نمیتونم بدیش اینه که پسرشوهرم باعمش اینکارای عجیبومیکنه دعانویس حرفه ای هم سراغ دارن من بلدنیستم

بچه ها تاپیک دومم رو بخونید معجزه حاجت روایی خودمه ان شاءالله دعوت امام زمان هستید اگر گره کوری که ...

اتفاقا من هم شروع کردم‌ صلوات فرستادن روز سوم فکر کنم سه هزار تا فرستادم حس می کنم خدا چهره واقعی یه نفر به هم نشون داد حالا درموندم چکار کنم دیگه صلوات نفرستادم از اون روز  موندم با این آدم چکار کنم واقعا درموندم نه را پس دارم نه پیش