2777
2789
عنوان

مادرشو

115 بازدید | 9 پست

تو خونه خودم 

اتاق خودم

شوهرم بوسیدمنو

مادرش دید حالا چجوری نمیدونم😪 

رفت خونه ..فرداش زنگ زد گفت دیگه نمیام

مت تو اتاق در هرحال جارو 

شوهرم تازه ا ز سرکار امده بود 🙄 به ۱ دقه هم نرسید بغل و بوسش

تازه قبلش گفت چک کردم اینجا نی بیرونه 🙄 اخه خودم مراعات میکنم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
حالا نمیشد این مادر شوشو به روتون نمیاورد خودشو میزد به ندیدن؟ 😑

حسوده 😐🤣 

شوهرم موهامو بخارونه میگ نکن 

بیا مال منو ..

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسودی کرده چیزی نیس، راحت ادامه بده😂

اره هر چی میخره برا اونم بای د بخره😂

خب عزیزم چه کاریه؟ ..پدرشوهرت براش بخره چرا شوهر تو بخره😒

والا شوهرمم خسته شد 😂 اون خیلی لوسه ۵۰ سالشه😐🤣 

من ک برام مهم نی بخره براش . خودش خسته میش 

والا شوهرمم خسته شد 😂 اون خیلی لوسه ۵۰ سالشه😐🤣  من ک برام مهم نی بخره براش . خودش خسته میش& ...

اه چقد لوووس😂😂 واقعا درک نمیکنم مادر شوهراییو که خودشونو با عروسشون هم سطح میدونن، 

مادرشوهر منم یه وقتایی حس میکنم خودشو با من مقایسه میکنه ولی ازونجایی که من خیلی خودمو ازش دور نگه میدارم رو نداره بروز بده حس هاش رو.

اه چقد لوووس😂😂 واقعا درک نمیکنم مادر شوهراییو که خودشونو با عروسشون هم سطح میدونن،  مادرشوهر ...

😂😂اگ بزاریش گریه هم میکنه... خودشو خوشگلتر من میدونه 

ولی شوهرم هوانو داره خداروشکر

😂😂اگ بزاریش گریه هم میکنه... خودشو خوشگلتر من میدونه  ولی شوهرم هوانو داره خداروشکر

همین که شوهرت هواتو داره کافیه، شوهر منم هوامو داره خداروشکر مادرشم دیده که پسرش حساسه رو من، خودشو جمع کرده، 

اوایل انقد مامانش میرفت رو مخم با شوهرم دعوام میشد بعد دیدم ارزش نداره🥲