2777
2789
عنوان

لنز

155 بازدید | 2 پست

سلام

بچه ها من دوتا لنز سفارش دادم دیشب به دستم رسید یکیش برند لولیتا فصلیه و یکیش ویکتوریا سالانه. ویکتوریارو هنوز از ویال باز نکردم اول گفتم لولیتارو بزنم. اواین بارمم هست لنز میزارم ، امروز جهت تست گذاشتم ببینم چقدر میشه تحمل کرد بعد لنزا وسطشون یه گردی داره دیگه. میخواستم ببینم این طبیعیه که دورو اطراف لنز تار دیده میشه؟؟؟ فقط ازون قسمت دایره وسطش میشه نگاه کرد؟ من گذاشتمش تو چشمم اطرافو تار میدیدم به کیفیت دید خودم نبود و کدر تر دیده میشد مخصوصا بعد هر پلک زدم یکم تار میشد بعد اوکی میشد. اما فقط از همون دایره وسط کوچولوعه خوب میدیدم دور تا دور لنزم تار بود. اصلا چشمم هم ضعیف نیست با مایع لنزم قبلش شستشوی لنز دادم مایمم برند یونیورساله قبل گذاشتن تو چشمم هم ۱۲ ساعت تو مایش بود. از این جهتا اوکی بود. 

لولیتارم بد نشنیدم ازش حالا دیگه نمیدونم این طبیعیه که دور تا دور لنز تاره و کلا به کیفیت دید خودمون نیست یا نه داستان یه جای دیگست؟ تو چشمم هم احساس نمیکردم لنز هستا ولی یه مدلی بودم دلم میخواست چشممو بمالونم خستگیش در بره

لنزکلا اینجوریه خیلی گنده من طبی رنگی داشتم ازش متنفربودم ولی اونجوری نبود ک فقط ازوسط ببینم کامل م ...

عههه چرا متنفر بودی پس؟ اتفاقا مامانمم میگفت روز عروسیش طبی خرید اما اون زمان اینجوری نبوده که طبی رنگی هم باشه. لنزش شفاف بوده بعد میگه کامل همه جارو میدیدم. ولی نه واسه من فقط اون دایره وسط لنز ک سوراخ داره چشم خودمون مشخصه هست.. ازونجا میدیدم دور لنزم بد کیفیت بود مثلا دیدی یجارو روبروتو میبینی بعد زاویه سمت راستتم ناخداگاه میبینی من اونو با لنز تار میدیدم. البته یچیزیم که بود تا برج شیش دوهزارو بیستو سه هم بیشتر محلت نداره ینی تا قبلش که دست من نبوده نمیدونم چجوری ازش نگه داری کرده مغازه دار. ولی اون یکی سالانه ک خریدم تا ۲۰۲۷ تایم داره کلا ۶ ماه پیشم نبوده از تولیدش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.